Mijn nicht gaat trouwen!

Vrijdag 28 april [2017] was het zover, de trouwdag van Marloes en Jan. Ik mocht erbij zijn om hun mooie dag te fotograferen. Als nichtje zijnde van Marloes, was het ook nog eens erg gezellig en extra bijzonder om alles van zo dichtbij te zien en vast te mogen leggen. Om 08:00 uur ’s ochtends kwam ik aan en daar zat Marloes, in een kamer die al lekker rook naar haarlak. Floor Lutjenhuis was druk bezig met het haar van Marloes & de make-up. Hierna ging de jurk aan met behulp van schoonzusje en moeder. Samen ging dit super snel. Hierna ging Jan zijn pak in en hij was nóg sneller, haha. Die mannen zijn altijd super snel. Alleen de stropdas viel nog wat tegen, maar gelukkig zat die na een beetje priegelen helemaal perfect.

Hatertse Vennen

De dochter van Marloes en Jan, Floortje, werd ondertussen nog even fijn voorgelezen door opa. Tijd om aan te bellen! Zo’n mooi moment dat ze elkaar voor het eerst zien. Na een klein traantje, maar vooral veel vrolijkheid en enthousiasme gingen we naar de fotolocatie. Wat een mazzel hadden we met het weer, het was heerlijk. Marloes en Jan hadden een prachtige locatie uitgezocht, de Hatertse Vennen. Een hele mooie plek om te fotograferen! We hadden gelukkig veel tijd voor de fotoshoot, dus konden we ook naar wat andere locaties.

Dikkie-Dik boek

Op naar de ceremonie in het kasteel van Wijchen. Maar niet in een trouwauto, wel in een geweldige bakfiets! De ceremonie was prachtig, bij de geloftes werden er een aantal traantjes weggepinkt, en niet alleen die van het bruidspaar. Floortje moest op het moment van het ja-woord een beetje huilen, maar gelukkig was daar het Dikkie-Dik boek! De tranen waren snel weer weg en zo kon ze het ja-woord van haar papa en mama van dichtbij meemaken. Proost! Tijd voor taart en champagne bij Thuis bij Fien, Marloes en Jan zijn officieel getrouwd. Hierna volgde nog een heerlijk diner en een gezellig feest! Marloes en Jan, jullie hadden een geweldig mooie bruiloft. Veel geluk samen!

Trouwjurk: La Donna Nijmegen //  Trouwpak: Society Shop Eindhoven // Ringen: Siebel Juwelier //  Taart: Bakkerij Strik // Make-up artist: Floor Lutjenhuis // Haarstylist: Floor Lutjenhuis // Babs: Paul Ekelschot //

Lieve woorden van Jan en Marloes:

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze bruiloft. Lizanne is zeer professioneel. Ze was de hele dag aanwezig op de bruiloft en heeft prachtige foto’s gemaakt zonder dat wij dat door hadden. Mede dankzij Lizanne hebben wij een prachtige dag gehad!”

Lees hier meer recensies
Wij willen jou als onze trouwfotograaf!