2 maart 2017!

Ik had een leuke opdracht in het mooie Elburg! Leoni en Steffan zijn de trotse nieuwe eigenaren van Hotel Elburg en Stadscafé de Tapperij en hebben van alles vernieuwd. De officiële opening was op donderdag 2 maart en ik was aanwezig om foto’s te maken. Eerst ging ik de vernieuwde hotelkamers langs. Toen was het op naar het café! Tussen alle voorbereidingen die werden getroffen door, kon ik lekker foto’s schieten. Het café is erg sfeervol en past mooi bij het karakteristieke Elburg.

Het was koud, maar gelukkig op het juiste moment droog

Deze foto’s van de hotelkamers en het café zelf heb ik gemaakt met een groothoeklens, de Canon EF-S 10-22mm F/3.5-4.5 USM, op statief. Met deze lens kun je ideaal elke ruimte groot op beeld zetten. De andere foto’s heb ik geschoten met de Canon EF-S 17-55mm f/2.8. Het weer was die donderdag niet zo best, het was flink aan het regenen en er stond een harde wind. Gelukkig hadden Leoni en Steffan een engeltje op hun schouder, want precies op het moment dat zij naar buiten gingen scheen de zon! Ondanks dat de koude wind nog wel aanwezig was, kwamen er veel gasten om naar de opening te kijken onder het genot van een lekker drankje. Uiteraard werd er geproost en knipten Leoni en Steffan officieel het “lint” door! Hierna konden de gasten naar binnen om het vernieuwde hotel en café te bewonderen. Tijd voor een lekker drankje en heerlijke hapjes.

Ik zou zeggen: Neem snel een kijkje bij Hotel Elburg en Stadscafé de Tapperij!

Meer informatie eventfotografie