25 mei 2018 was het de grote dag van Devlin en Johen!

Ik was al op tijd bij Devlin, die nog even gezellig een ontbijtje at met zijn schoonbroer en zus. Devlin woont net als ik in Nunspeet, dus ik was er al met een korte 5 minuten rijden, heerlijk! Eenmaal klaar met ontbijten was het tijd om hem in zijn pak te hijsen, dit ging allemaal super snel. Devlin had ook een mooi sieraad in zijn pak met daarin  foto’s van zijn overleden moeder en tante, een prachtig gebaar want het hing precies bij zijn hart. Zo had hij hen de hele dag bij zich.

Toen was het op naar Johen in Hulshorst, die toen ik aankwam al bezig was met haar haar. Het was qua tijd ietsje krap, dus Devlin moest toch écht even op haar wachten, maar dit was hij wel van haar gewend hoorde ik ;). Toen Johens haar klaar was, ging de jurk aan met behulp van haar moeder. Het was een warme dag die vrijdag, dus het was even goed zweten voor mama! Maar alles ging helemaal goed en Johen zag er prachtig uit in haar jurk.

Een wisselvallige dag

Devlin belde aan bij de voordeur en zo zagen ze elkaar voor het eerst, dat is altijd zo’n mooi moment. Op naar de Waschkolk in Nunspeet voor de fotoshoot! We hadden mazzel met het weer, het was warm, maar er waren ook wat wolkjes aan de lucht. Die waren zeer welkom, want Devlin had het toch behoorlijk warm in zijn pak. Na de fotoshoot stond er een gezellige groep familieleden, kennissen en vrienden op hen te wachten. Eventjes met iedereen kletsen en toen gingen we alweer naar het gemeentehuis in Nunspeet. Hier was de prachtige persoonlijke ceremonie, met als BABS Harriët Vijsma van Die ene Dag. Ze vertelde het verhaal van Johen en Devlin zo mooi, dat er ook af en toe een traantje viel. Traantjes van blijdschap welteverstaan!

Tijd voor de lunch! Nadat iedereen een paar heerlijke broodjes had genuttigd, gingen we de groepsfoto’s maken. Even lopen naar een weiland & dan heb je een mooie locatie! Het was een aardige lijst & het zat ons niet mee, want tussendoor moesten we even schuilen voor de regen. Gelukkig was dit snel weer voorbij en konden we door.

Tijd voor een lekker taartje & een fijne avond

De kerkdienst werd gehouden in de Kapel in Hulshorst, ook weer op loopafstand van het ouderlijk huis van Johen, perfect! De kerk zat ontzettend vol, omdat er ook cliënten van Johen van Philadelphia kwamen. Oh wat vonden zij het mooi om het bruidspaar zo te kunnen bewonderen. Na de mooie dienst werden er een hoop ballonnen opgelaten. Een heleboel gingen er daadwerkelijk de lucht in, maar er bleven er ook een paar in de boom hangen, oeps! 😉

Hierna gaven de cliënten Johen en Devlin mooie cadeaus en kon iedereen genieten van een heerlijk taartje. Voor mij was het toen tijd om naar huis te gaan, om de foto voor de bedankkaart te kiezen en te bewerken. Dit was al snel gedaan & toen reed ik naar De Haas in Elburg. Hier werd er nog heerlijk gegeten en daarna was er een super gezellige avond met als klap op de vuurpijl een schitterende lasershow. Dit zag er echt super gaaf uit!

Lieve Devlin en Johen, jullie dag was geweldig en ik ben blij dat ik hem mocht vastleggen! Veel geluk samen!

Lieve woorden van Devlin en Johen:

“Lizanne is heel professioneel. Ze heeft veel mooie foto’s gemaakt! Wij zijn er ontzettend blij mee!”

Lees hier meer recensies
Wij willen jou als onze trouwfotograaf!