Een nieuwe plek; De Zandverstuiving in Doornspijk!

Zaterdag 23 juni 2018 waren Elza en Arie alweer 1 jaar getrouwd. Het is alweer een jaar geleden dat ik toen in 2017 hun bruiloft heb mogen filmen. Wat vliegt de tijd. Dit was dus een perfect moment om te vieren dat Elza en Arie een kindje verwachten! Tijd om die mooie buik vast te leggen. We gingen naar de zandverstuiving in Doornspijk, want dit is een plek waar ze graag samen wandelen.

Babykleertjes en een knuffel

Ik was hier nog nooit geweest, maar ik ga deze locatie zeker onthouden. Wat een mooie plek! Elza had een paar verschillende outfits mee, dus daar konden we leuk mee wisselen. Je krijgt dan een hoop verschillende soort foto’s, ook al ben je op dezelfde locatie. Ook was Arie mee en ging hij af en toe ook op de foto. Dit is niet echt zijn hobby, maar vaak is het even wennen en dan gaat het allemaal vanzelf. Kijk maar hoe ze stralen samen! Elza had wat kleertjes en een knuffel meegenomen om deze ook op de foto te laten zetten. Dit is erg leuk en ik zou je ook zeker adviseren om dit mee te nemen als je een zwangerschapsshoot gaat doen.