November temperatuur!

Oh wat was het koud tijdens deze familieshoot. Maar ik ben zó blij dat ik deze winterse familieshoot mocht doen. Kijk maar naar dat prachtige ochtendlicht wat tussen de bomen door kwam. Dat maakt die koude voeten en die loopneus meteen weer goed ;). We gingen foto’s maken bij de Waschkolk in Nunspeet. We gingen er lekker snel doorheen, want ondanks de dikke jassen, kreeg iedereen het toch wel koud.

Lekker knuffelen

Die kou is dan weer een goed excuus om elkaar eens even goed vast te pakken en te knuffelen! Heerlijk, haha. Ik wisselde lekker wat af, de broers en zussen samen op de foto, het gezinnetje binnen de familie, opa en oma met kleinkind. Zo gingen we er snel doorheen en was het tijd om weer fijn op te warmen in de auto. Bekijk het resultaat hieronder! Mocht je twijfelen of het het waard is om ‘s ochtends vroeg in de kou te moeten gaan staan voor een fotoshoot, hoop ik dat deze shoot je overtuigd. Dat vroege ochtendlicht, ik ben er ontzettend fan van!

Familie Drenth over de familieshoot:

“Op een vroege, frisse (het had een beetje gevroren die nacht) zaterdagochtend verzamelden we ons bij de Waschkolk voor een familie fotoshoot door Lizanne. De zon kwam door en gaf prachtig nevelig licht. De hele sessie was ontspannen en ongedwongen. We konden aangeven wat we wilden, Lizanne gaf wat aanwijzingen wie waar en hoe moest staan voor een mooi effect. Ook stelde ze grappige vragen waarop we allemaal tegelijk moesten antwoorden hierdoor ontstonden er leuke, spontane plaatjes. We hebben een prachtige serie foto’s overgehouden aan deze fotoshoot waar we erg blij mee zijn! Complimenten, Lizanne!”

Lees hier meer recensies
Boek een familieshoot
Meer informatie familieshoot