Grote zus Manoa had er in zin!

Wat een enthousiast welkom kreeg ik toen ik bij Danny en Esther aankwam om foto’s te maken. Manoa, de grote zus van de pasgeboren Juda, was erg vrolijk en had er zin in om op de foto te gaan. Ontzettend gezellig!  Natuurlijk maak ik ook foto’s van Juda apart, maar als grote zus hoor je er ook bij. Iedereen kwam gezellig bij Juda zitten en kijken. Het was nog een beetje donker in huis, dat kwam ook door de bewolking buiten, maar dat hebben we opgelost door lekker de gordijnen wijd open te doen en wat dichter bij het raam te zitten.

Het huis was ook mooi aangekleed

Juda mocht ook even op schoot bij Manoa, dit deed ze super goed. Ik vind dit altijd zo’n lief gezicht! Na een tijdje foto’s maken kreeg Juda een beetje honger, dus terwijl hij gevoed werd ging ik even naar buiten om de aankleding van het huis te fotograferen. Zoals je ziet had ik het huis zo gevonden ;). Erg leuk gedaan!

Na weer wat foto’s rook Manoa toch echt dat haar kleine broertje een volle luier had, dus die moest even verschoond worden. Ze heeft een goede neus, want ik had het zo snel nog niet geroken. Nog even gezellig met z’n allen op de bank, met een hoop gelach en de foto’s zaten er alweer op. Soms kan het zo snel gaan! Kleine Juda lag het grootste gedeelte van de shoot lekker te slapen en was af en toe eventjes wakker. Perfect toch!

Danny en Esther over de shoot:

“Lizanne is flexibel in contact en afspraak maken. Komt spontaan over en heeft oog voor het gehele gezin! Spontane en ongedwongen fotoshoot gehad waarin we lekker onze eigen gang konden gaan! We zijn super tevreden met de foto’s. En raden haar bij een ieder aan! Succes met je carrière, Lizanne! Komt vast goed!”

Boek een newbornshoot!
Meer informatie newbornshoot