Tijd voor personal branding!

Yes, ik ging weer lekker op pad om foto’s te maken van Latoya. Latoya van Breinkracht Reclame is grafisch vormgever en werkt in Nunspeet. Ze heeft ook mijn visitekaartje ontworpen! Dit is natuurlijk niet het enige wat ze doet, je kunt haar voor veel meer dingen inschakelen. Onder andere: Geboorte-/trouwkaartjes, logo ontwerp, webdesign, branding, drukwerk en nog veel meer. Voor meer info over alles wat ze doet, kun je naar haar website. Een aanrader!

Persoonlijke beelden

Latoya wil graag meer van zichzelf laten zien op haar website en op social media. Daar zijn foto’s natuurlijk perfect voor. Ik vind het belangrijk om tijdens een bedrijfsreportage persoonlijke dingen vast te leggen. De foto’s moeten namelijk bij jou en je bedrijf passen. We gaan niet voor foto’s die op stockfoto’s lijken en die elk bedrijf zou kunnen toepassen. Nee, we gaan voor foto’s die écht bij Breinkracht reclame passen!

Daar hoort ook Bentley bij, de hond van Latoya. Bentley is vaak gezellig op het kantoor te vinden, dus hij mocht ook zeker even op de foto. Verder laat ik graag het kantoor nog even zien, in close-up en detailfoto’s. Ook fotografeer ik Latoya terwijl ze aan het werk is, of haar werk in handen heeft. Zo maak ik allerlei verschillende soorten foto’s.

De tijd vloog voorbij en voor ik het wist zat het er weer op. Het resultaat kun je hieronder vinden. Mocht je nog op zoek zijn naar een grafisch vormgever, neem dan zeker even contact op met Latoya!

Latoya over Storytime Media:

Ik werk samen met Lizanne wanneer mijn klanten een video- of fotograaf nodig hebben. Daarnaast heeft ze mijn personal branding foto’s gemaakt. Lizanne werkt met veel enthousiasme en ze zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Aanrader dus!

Boek een bedrijfsreportage
Meer informatie bedrijfsfotografie