Een sportieve shoot!

Tijd voor bedrijfsfotografie! Fit by Kent organiseert bootcamps, proeflessen en maakt persoonlijke trainingsplannen. Ik ging met een bootcamp mee om foto’s te maken. De locatie van vandaag: De Zandenplas in Nunspeet. Het waaide flink hard, dus de warming-up die de sporters deden was zeer welkom. Wat een bikkels allemaal! Ik heb ongeveer een uurtje foto’s gemaakt en ik heb iedereen ontzettend zijn best zien doen.

Jumping jacks, squats, lunges, push-ups, burpees en sit-ups, ik heb het allemaal voorbij zien komen. Maar dat is niet het enige wat ze hebben gedaan. Je kunt het ook op de foto’s zien. Kent maakt handig gebruik van attributen, zoals autobanden en zandzakken. Zo kun je het zo zwaar maken als je zelf wil. Het is niet alleen krachttraining wat er wordt gedaan, er wordt ook aan de conditie gewerkt. Veel rennen, sprinten en oefeningen die je goed moe maken en waar je flink uithoudingsvermogen voor nodig hebt. Sommige oefeningen doe je alleen en sommige doe je met z’n tweeën.

Mocht je nou niks van trainen weten en heb je nog nooit een stap gezet in de sportschool? Geen probleem, Kent doet het gelukkig allemaal even voor en legt het goed uit. Een goede coach! Bekijk de foto’s die ik heb gemaakt hieronder.

Ben je nou geïnteresseerd in een bedrijfsreportage en wil je je bedrijf op de kaart zetten of een boost geven? Leuk, neem dan contact met mij op! Foto’s van jouw bedrijf kun je handig gebruiken voor je website en social media. Je klanten zien het gezicht/de gezichten achter het bedrijf en dit schept vertrouwen. Het is natuurlijk ook simpelweg een leuke manier om aan je klanten te laten zien wat jij doet en wat je bezighoudt.

Boek een bedrijfsreportage
Meer informatie bedrijfsfotografie