Een prachtige oktoberdag!

Zaterdag 13 oktober had ik een gezellige familieshoot in Doornspijk. Wat was dit een mooie dag zeg, de datum voor deze shoot stond al een paar weken vast, maar we hadden nooit durven dromen dat het deze oktoberdag nog zulk mooi weer zou zijn.

We gingen naar de zandverstuiving in Doornspijk, hier was ik ook met de zwangerschapsshoot van Elza  en dat vond ik zo’n mooie locatie dat ik hem heb onthouden. Omdat de zon nog volop aanwezig was, hebben we vooral foto’s gemaakt in de schaduw. Lekker dichtbij de bomen. Het is altijd al lastig lopen in dat mulle zand, maar helemaal als je met twee kinderwagens moet sjouwen. En het was al zo warm, haha! Gelukkig hoefden we niet zo ver te lopen.

Deze fotoshoot was trouwens mijn eerste shoot met mijn nieuwe camera, de Canon 6D Mark ii. Ondanks dat ik al eerder met een Canon werkte, is het altijd weer eventjes wennen aan een nieuwe camera. Toch ben ik er zeer tevreden over en zie ik zeker verschil in kwaliteit!

De familie doet er álles aan om je te laten lachen

De familieshoot ging super! Ook met de kleine kinderen die erbij waren ging het erg goed, alhoewel het altijd wel eventjes wennen is om zo op de foto te gaan. Helemaal omdat de hele familie er álles aan doet om je te laten lachen, dus opeens sta je vol in het middelpunt! Gelukkig zorgt dit altijd voor leuke en spontane momenten! Naast dat ik iedereen samen op de foto zet, zorg ik er ook voor dat ik de gezinnetjes binnen de familie ook samen op de foto zet. Een foto van de kindjes samen is ook erg leuk, even los op de foto, de kinderen met mama of opa en oma, het kan allemaal!

Boek een familieshoot
Meer informatie familieshoot