Kasteel de Essenburgh!

Vrijdag 9 november waren Rosanna en Henk-Jan precies een half jaar samen. Rosanna vond het daarom een leuk idee om hun liefde voor elkaar vast te laten leggen. Daar ben ik het helemaal mee eens. Tijd voor een loveshoot!

We gingen foto’s maken bij Kasteel de Essenburgh in Hierden. Dit is een hele mooie locatie voor een fotoshoot. Het voordeel van deze locatie is dat het allemaal verschillende plekjes heeft. Zo kun je allerlei foto’s maken met allemaal een andere achtergrond. Hierdoor krijg je een hoop verschillende foto’s met ieder een eigen sfeer.

Het was goed koud

Tijdens de shoot had ik mijn dikke winterjas aan, maar Rosanna en Henk-Jan trotseerden de kou & gingen zonder jas op de foto. Die keus om je jas uit te doen laat ik ook altijd bij jullie, het zijn uiteindelijk júllie foto’s. Alleen als je al klappertandend en met blauwe lippen voor mijn lens staat, zou ik je wel adviseren om lekker je warme jas aan te trekken, haha ;).

We hebben een paar leuke plekjes opgezocht & waren na een klein uurtje klaar met foto’s maken. Het resultaat kun je hieronder bekijken! Laat me in de reacties onder de foto’s weten wat je ervan vindt!

Boek een loveshoot
Meer informatie loveshoots