Nora lag heerlijk te slapen!

Zaterdag 23 juni ben ik in de auto gestapt richting Elburg. Tijd om bij Elza en Arie foto’s te maken van hun kleine meisje Nora. Zo lief en zo klein! Nora lag heerlijk te slapen, bijna de hele shoot zelfs. Dit is natuurlijk altijd wel prettig, zo kan ik prima mijn gang gaan & hebben de baby en de ouders lekker rust. Het voelt toch niet zo fijn als je kindje steeds moet huilen tijdens het maken van de foto’s. Dit is overigens voor mij geen probleem! Mocht het nou zo zijn dat jullie kindje moet huilen tijdens de fotoshoot, blijf ik gewoon eventjes wat langer, dat maakt niks uit.

Even een paar foto’s samen, dan weer even apart. Het ging allemaal zo ontzettend snel! Ook was het huis super leuk aangekleed, dus daar maak ik ook altijd even wat foto’s van. Ook van de gestuurde kaartjes en cadeautjes.

Gelukkig had ze ook éven de oogjes open

Elza had een mooi jurkje gekocht voor Nora voor tijdens de shoot, maar Nora had toch niet zoveel zin om deze aan te doen. Toch zou ik het zonde vinden als het jurkje helemaal niet op de foto zou staan, dus ik heb het jurkje even mee naar buiten genomen & bij de gezellige stoeltjes opgehangen! Zo stond het jurkje toch nog op de foto ;). De laatste paar minuten van de shoot was Nora even lekker wakker en konden we ook wat foto’s maken met de oogjes open. Dit was van korte duur, want ze viel weer lekker snel in slaap. Heerlijk toch!

Na ongeveer 1,5 uur foto’s maken zat het er alweer op en was het tijd voor de bewerking van de foto’s. Het resultaat zie je hieronder!

Boek een newbornshoot!
Meer informatie newbornshoot