Op naar Millingen aan de Rijn

1 september 2018, de trouwdatum van Isabella en Sebastiaan! Oei wat moest ik vroeg mijn bed uit die dag, de reis ging namelijk helemaal naar Millingen aan de Rijn, dat ligt vlak naast Duitsland. Maar goed, even een kopje thee en een leuk muziekje op en dan valt het allemaal wel mee. Ik reed naar het ouderlijk huis van Isabella. Op deze plek vond álles plaats die dag. Hoe leuk is dat? Toen ik aan kwam rijden waren er al een hoop mensen druk bezig om het weiland naast het huis leuk aan te kleden. Het zag er zo gaaf uit, ze hadden gewoon een eigen festival terrein!
Waar Isabella zich klaar maakte in het huis van haar ouders, zat Sebastiaan aan de andere kant, bij de buren. Zo konden ze elkaar niet zien, maar was het wel heerlijk bij elkaar in de buurt. Voor mij ook perfect, ik hoefde maar een paar meter te lopen en ik was bij de andere kant. Zo kon ik lekker afwisselen met fotograferen. Sebastiaan kleedde zich lekker buiten aan, het was immers prachtig weer. Alle mannen stonden te kijken en vriend en ceremoniemeester Chris hielp waar nodig. Ook de vader van Sebastiaan hielp af en toe. Aan de andere kant was Isabella samen met haar moeder bezig met de jurk. Een gezellig gebeuren, ze zat zó in de jurk.

Gave fotolocatie

Tijd voor de first look! Zo spannend altijd. Na dit moment was het tijd voor een snel broodje en op naar Nijmegen, naar het Honigcomplex. Dit is een stoere, industriële fotolocatie. Gelukkig was het mooi weer, dus hebben we lekker buiten foto’s gemaakt. We hadden helaas niet zoveel tijd, want het was al 20 minuten rijden naar Nijmegen en nu moesten we door naar Duitsland. Hier zat namelijk een mooi park waar we de groepsfoto’s gingen maken. Dus hup, snel de auto weer in en op naar dit park.

Na de groepsfoto’s gingen we weer terug naar Millingen aan de Rijn. Hier hadden de daggasten zich ondertussen verzameld en zaten klaar voor de ceremonie. Tijdens de ceremonie werd er nog een mooi, persoonlijk lied gespeeld en gezongen, dit was erg mooi en leuk om naar te luisteren. Na de ceremonie was het tijd voor taart en voor een glaasje bubbels. Ook was het tijd voor een hele leuke onthulling, namelijk: Isabella en Sebastiaan verwachten een kindje! Ze hadden een mooi bord gemaakt voor de onthulling, erg leuk.

Een gezellige avond

Hierna was het vooral tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Er stonden ook een hoop spellen en een photobooth, dus er was genoeg leuks te doen. Ondertussen ging de barbecue vast aan en schoof iedereen langzamerhand aan tafel. Nadat iedereen inmiddels een bordje had opgehaald, mocht ik ook heerlijk wat eten. Oh, oh, oh wat was dit lekker zeg! Tijd voor het feest. Het was erg gezellig en er werd volop gedanst! Rond een uur of tien zat het er voor mij op en ging ik weer in de auto naar huis. Redelijk moe, maar zeker voldaan. Dit was weer een super leuke dag!
Isabella en Sebastiaan, veel geluk samen!

Trouwjurk: Anastasi Bruidsmode atelier //  Trouwpak: DIYA Tailors  // Ringen: Verschoor Atellier // Bloemen: Bruidsboeket – Bloembinderij De Pottekijkers  // Taart: Mack’s Patisserie // Make-up artist: Felice Bakker – Feesagie // Kapper: Kapsalon Cas Blom // Babs: Paul Ekelschot //

Lieve woorden van Isabella en Sebastiaan:

“Lizanne was onze fotografe op onze trouwdag en ze was super! Ze maakt leuke & spontane foto’s, stelt je op je gemak en je merkt nauwelijks dat ze er is. Wanneer we de foto’s terug kijken, beleven we de dag weer helemaal opnieuw!”