Verlaten boerderij!

Tijd voor weer een familieshoot! Kimberly had een hele gave locatie gevonden om foto’s te maken. Deze plek ligt in Ermelo, vlakbij Staverden. Hier ligt een verlaten boerderij, maar er staat nog genoeg moois om mee te werken. Wat ook erg leuk was, is dat de zon al wat ging zakken, dus we hadden er prachtig licht bij! Daar ging mijn fotografen-hartje natuurlijk sneller van kloppen ;).

Tijdens een familieshoot maak ik uiteraard foto’s van jullie samen, maar ik maak ook graag wat foto’s van jullie apart. Van de ouders, de kinderen, de stellen en als iemand een andere combinatie wil kan dat! De hond was ook gezellig mee, dus af en toe ging hij er ook mooi bij op. Een hond hoort toch ook vaak gewoon bij de familie.

De tijd vliegt voorbij

Na ongeveer een uurtje foto’s maken zat het er alweer op. Deze locatie ga ik zeker onthouden, want je kunt hier mooie en verschillende foto’s maken. Bekijk hieronder het resultaat van deze familieshoot!

Wil je nou ook een familie/gezinsshoot boeken of wil je meer informatie? Klik hieronder!