Fijne, ontspannen shoot!

Ik ben met de familie van Loo naar de Zandenplas gegaan om foto’s te maken. Hier lig ik bijna elke zomer wel een paar keer om lekker te zonnen en te zwemmen, maar voor fotoshoots kwam ik hier niet zo vaak. Hier ga ik zeker verandering in brengen, want ik vond het een super fijne fotolocatie. Helemaal ’s avonds heb je er prachtig licht van de ondergaande zon!

Wij hadden gelukkig ook ’s avonds de fotoshoot ingepland, rond een uur of 8. Ik plan trouwens altijd het liefst de shoots ’s ochtends of ’s avonds in. Dan is het licht op zijn mooist. In de middag is het licht vaak een stuk feller, dus minder mooi. In de zomer is het ’s avonds nog heerlijk buiten, dus dan stel ik altijd voor om in de avond op pad te gaan.

Gezellig de hond mee

Even op het zand, daarna wat meer het bos in & zelfs in het water! We hebben alle plekjes van de Zandenplas benut. De familie van Loo deed het super. Lekker met elkaar kletsen en lachen. Ook de hond ging mee, want die is natuurlijk ook deel van de familie. Dat vind ik alleen maar gezellig! Honden zijn soms niet te voorspellen, dus laat ze maar lekker lopen als ze geen zin hebben. Maar deze hond had er prima zin in, dus hij kwam er mooi bij op.

Familie van Loo over de familieshoot:

“Inmiddels hebben we de prachtige foto’s ontvangen, we zijn er heel blij mee! Scherp en ontspannen, lekker ongedwongen. Complimenten!”