Een gezellige groep!

Zaterdag 11 mei had ik weer een gezellige familieshoot met héérlijk weer! Een half zonnetje en het was qua temperatuur perfect. We hebben foto’s gemaakt bij de Waschkolk in Nunspeet. Een mooie plek!

Deze familie bestond uit 3 gezinnetjes en een opa en oma. Ik heb dus lekker veel foto’s geschoten! Even met zijn allen, gezinnetjes apart, dan even opa en oma op de foto. Voor je het weet zit je al op honderden (soms wel in de 1000) gemaakte foto’s. Gelukkig lever ik die niet allemaal aan, dat is geen doen. Ik maak zelf een selectie van de mooiste foto’s en deze bewerk ik. Deze bewerkte foto’s stuur ik via WeTransfer naar jullie op!

Handige tip

Kinderen vinden het soms wat eng of lastig om op de foto te gaan. Daarom zijn we nog even naar de plas gelopen die bij de Waschkolk te vinden is. Hier konden de kinderen leuk spelen en vergeten ze vanzelf de camera. Handige tip: Focus je lekker op elkaar en leid je kinderen af. Zeg ze niet dat ze naar mij moeten kijken, want dat is helemaal niet nodig. Je hoeft voor mij echt niet te poseren! Doe lekker je ding en speel en lach met elkaar. Zo krijg je mooie, spontane foto’s.

Boek een familieshoot
Meer informatie familieshoot

Familie de Vries over de familieshoot:

“Wij zijn erg blij met het resultaat van de familieshoot. Lizanne gaat op een enthousiaste/professionele manier te werk en speelt erg goed in op persoonlijke wensen. Ze weet de mooie en spontane momenten vast te leggen. Dankjewel namens fam. de Vries!”

Lees hier meer recensies