Zo ben je opeens een gezinnetje!

De kleine Bente is geboren, de dochter van Arjan en Bertilda. Ik mocht langskomen om hun kersverse baby op de foto te zetten. Het leuke is dat ik ook de zwangerschapsshoot van Arjan en Bertilda heb gedaan (bekijk hem hier), dus ik vond het weer erg gezellig om ze te zien. Ditmaal dus als gezinnetje! Bente bleef heerlijk slapen tijdens het fotograferen, wat een scheetje. Eventjes apart op de foto en daarna met Arjan en Bertilda. Ook de momentjes van het aankleden vind ik leuk om vast te leggen. Kijk trouwens ook even naar die foto met haar knuffel aapje, lief toch!

Toch wat traantjes op het eind

De tijd vloog voorbij en tegen het eind vond Bente het ook wel mooi geweest, die moest er een beetje van huilen, haha ;). Maar dat geeft helemaal niks, want ze had het súper gedaan. We hebben een hoop leuke foto’s kunnen maken! Ook maak ik ook altijd wat foto’s van de aankleding van het huis en de gekregen kaartjes. Daar wordt altijd zoveel moeite voor gedaan en aandacht aan besteed, het zou zonde zijn om dit niet vast te leggen. Het bord in de tuin was ook erg leuk!

Bekijk hier de zwangerschapsshoot van Bertilda en Arjan!