Wat een prachtige dag was het de 29e van mei!

Een heerlijke temperatuur en zelfs het zonnetje scheen. Ik begon de dag bij Mitchell, die zich samen met zijn broers aan het klaarmaken was. De buren hadden als verassing het huis van Mitchell en Alice versierd en het zag er geweldig uit. De Australische vlag hing ook uit, want Mitchell komt namelijk uit Australië! Ook zijn familie was speciaal voor vandaag overgevlogen.

De broer van Mitchell gaf hele mooie manchetknopen aan hem namens Alice. De rest van de mannen in de familie droegen deze ook, erg leuk. Met behulp van zijn broers en vader trok Mitchell zijn pak aan. Toen hij klaar was ging ik naar Alice, die al in de make-up zat. Het was een krap kamertje boven, maar gelukkig wurmt een fotograaf zich overal tussen, haha!

De Dellen in Heerde

Ondertussen verzamelden familie en vrienden zich in de tuin. Maar ze moesten nog eventjes wachten, want eerst was het tijd voor de first look van het bruidspaar. Mitchell belde eerst aan, zodat de vader van Alice open kon doen en daarna mocht hij in de hal gaan staan om op zijn bruid te wachten. Wauw, wat een mooi moment. En we gaan van het ene mooie moment naar het andere, want hierna was het tijd voor het bruidspaar om zichzelf te onthullen aan de daggasten!

Na een groot applaus en even wat geklets was het tijd voor de fotoshoot. We gingen naar De Dellen in Heerde, een super mooie plek. We hadden ook mazzel met het weer, want het was écht perfect. Lekker warm en een mooie, zachte zon. Na een hoop foto’s te hebben gemaakt, zat de reportage erop en gingen we naar Wilhelminaoord. Dit was het laatste adres van de dag, want hier trouwden ze niet alleen, dit was ook de feestlocatie. De locatie heet: Het Koloniekerkje. Een echte aanrader, het is er super leuk aangekleed, ze zijn er gastvrij, je kunt er heerlijk eten én de kerk is een hele gave plek!

Zwetend in de zon

De ceremonie vond buiten plaats, in de inmiddels brandende zon! Dit was even goed zweten, haha. Mitchell en Alice hadden geloftes voor elkaar geschreven en spraken die prachtig naar elkaar uit. Wat een mooie woorden zeg, meerdere mensen pinkten een traantje weg.

Na de mooie ceremonie was het tijd voor taart + bubbels! Wat een lekker weer hadden we, hier werd volop van genoten. Er was na de taart fijn de tijd om wat te kletsen met elkaar, een drankje te drinken of gewoon lekker van het weer te genieten. Dat vind ik het lekkere aan trouwen in de zomer, je kunt dan heerlijk de hele dag buiten blijven! Ook gingen we nog groepsfoto’s maken, maar omdat het een klein clubje daggasten was, was dit zo gepiept. Dit was ook nog eens erg gezellig en Mitchell ging flink de lucht in, haha.

“Grow old with me”

De buikjes begonnen te rommelen en dat was maar goed ook, want we konden aan tafel. Ook weer zo mooi gestyled. Het eten werd verzorgd door Het Weeshuys. Ik mocht ook gezellig aan tafel zitten en zo kon ik heerlijk genieten van het lekkere eten. Tussendoor werden er nog een paar mooie speeches gedaan en werden er wat cadeautjes gegeven.

Na de heerlijke maaltijd was het tijd voor de kerkdienst. Als verassing kwam Alice al zingend binnen, ze zong het nummer “Grow old with me” van Tom odell. Een paar zinnen uit deze tekst hadden ze ook gebruikt voor op de trouwkaart. Na de kerkdienst kon iedereen kiezen uit een heerlijk sapje en een lekker hapje, wat uiteraard ook weer erg leuk gepresenteerd was.

Mitchell en Alice, ik wens jullie alle goeds voor de toekomst!

Trouwlocatie en feestlocatie: Koloniekerkje Wilhelminaoord // Fotolocatie: De Dellen Heerde // Trouwjurk: Prinses Bruidsmode //  Trouwpak: Yvon en Sven Kostuum op maat // Ringen: Juwelier Meiling Heerde & Sapphire export Australia // Taart: Pastry by Jan Schuil // Make-up artist: ZoMooi uiterlijke schoonheid Heerde // Kapper: Twins Sisters in hair // Babs: Ditty Jagersma // Diner: Het Weeshuys //

Wij willen jou als onze trouwfotograaf!