De dag begon al vroeg voor Robin en Annewil. Tenminste, vooral voor Annewil!

Haar haren werden gedaan bij kapsalon Briljant in Nunspeet. Terwijl Annewil alweer klaar was voor de make-up, konden de haren worden gedaan van haar moeder en zus. Na wat foto’s te hebben gemaakt van de make-up ging ik naar Robin. Hij zat super snel in zijn pak. Helemaal met wat hulp van zijn ouders!

Het was tijd voor Robin om naar Annewil’s ouderlijk huis te rijden (wat minder dan 1 minuutje was) en aan te bellen. Eerst deed de vader van Annewil open en daarna kwam de prachtige bruid zelf de trap afgelopen en zagen zij elkaar voor het eerst. Een mooi moment!

Wat ook een mooi moment was, was dat alle kinderen van de school waar Annewil lerares is ondertussen deze kant op kwamen. Annewil wist hier niets vanaf! De kinderen gingen langs de kant van de weg staan en kregen een zakdoekje om mee te zwaaien, een leuke verassing voor Annewil. Op naar de Waschkolk voor de fotoreportage.

De stoerste ringdragers ooit

Oh, oh wat een prachtig licht hadden we die ochtend. Af en toe een zacht zonnetje en dan weer wat schaduw. Echt perfect voor de fotoshoot. We hebben trouwens ook een hoop gelachen! Ze vonden het eerst wat spannend om op de foto te gaan, maar achteraf viel het ze erg mee gelukkig. Altijd goed om te horen!

Tijd voor de lunch, je rook het al toen je de tuin inliep: Frituur! Lekker een broodje kroket of frikandel voor iedereen. Even lekker opladen en kletsen met de daggasten. Op naar De Hoeve in Nunspeet voor de ceremonie. De Babs, Gerrit, kende Annewil al van vroeger en dit maakte het een mooie, persoonlijke ceremonie. Met de leukste en stoerste ringdragers ooit! Als echte bodyguards kwamen ze naar binnen om de doos met ringen aan het bruidspaar te geven. Dit was zo’n leuk gezicht.

Na de ceremonie was het tijd voor de kerkdienst in Staverden. Een mooi klein kerkje. De kinderen van de klas van Annewil zongen nog een mooi lied aan het einde van de dienst. Ook hadden ze een mooie boog in elkaar geknutseld die ze omhoog hielden, zodat het bruidspaar er onderdoor kon lopen.

De tap kan open!

Terug naar de Hoeve. De klas van Annewil had een leuk spel voorbereid die ze met het bruidspaar konden spelen. Het was een leuke quiz! Alle daggasten keken gezellig mee. De kinderen kregen nog een leuk cadeautje en toen gingen ze weer naar huis. De tap kan open! Tijd voor een lekker biertje en een wijntje. Gelukkig was het héérlijk weer dus ging iedereen fijn buiten in het zonnetje zitten. Toen zat het er voor mij alweer op & ging ik weer naar huis.

Ik heb een ontzettend leuke dag gehad. Robin en Annewil, veel geluk samen!

Trouwjurk: Prinses bruidsmode Apeldoorn // Trouwpak: Jack Hensen // Trouwlocatie: De Hoeve Nunspeet // Ringen: Mieke’s Sieraderie // Bloemen: De Rozenmarie // Make-up artist: Veline’s Schoonheidssalon // Kapper: Briljant Hairstyling // Babs: Gerrit Wagensveld

Wij willen jou als onze trouwfotograaf!