“Weggooien van foto’s kan altijd, achteraf maken niet!”

In het mailtje dat Bertilda en Arjen mij stuurden, gaven zij aan dat ze twijfelden om een zwangerschapsshoot te doen, maar dat ze werden verrast met de woorden: “Weggooien van foto’s kan altijd, achteraf maken niet!” Hier ben ik het dus roerend mee eens. Ik denk dat je van zovéél mogelijk momenten in je leven foto’s moet hebben. Helemaal van zoiets moois als een zwangerschap, het lijkt mij zonde om dit niet vast te laten leggen.

We gingen eerst bij Bertilda en Arjan thuis foto’s maken & daarna gingen we op pad. Op naar de Zandeplas in Nunspeet. Je kunt hier leuk afwisselen met verschillende plekjes. De ene keer wat bos, dan weer een paadje, een mooie tunnel en natuurlijk het zand en gras.

Het was súper koud

Af en toe een foto van Bertilda alleen en daarna weer samen met haar man Arjan. Het was nog best koud en het waaide flink! Petje af dat zij zonder jas op de foto gingen. Bertilda en Arjan hadden ook leuk wat attributen meegenomen voor de fotoshoot. Onder andere wat kleertjes, knuffeltjes en een echo foto. Erg mooi! De tijd vloog voorbij en voor ik het wist waren we alweer klaar! Bekijk hieronder het resultaat!

Bekijk hier de newbornshoot van Bertilda en Arjan!