Het was een beetje bewolkt!

Het was weer tijd voor een familieshoot! We zijn naar de Zandenplas gegaan, hier heb je veel verschillende plekjes. Ik ben hier ook met de familie Van Loo geweest! Een populaire plek dus.

Deze avond was het helaas iets bewolkt, maar de temperatuur was goed. We hadden de shoot juist in de avond gepland, zodat we mooi met de ondergaande zon op de foto konden. Maar ja, het weer heb je helaas niet in de hand! De fotoshoot gaat dan uiteraard gewoon door, want het was ten slotte prima weer! Als het regent is het een ander verhaal natuurlijk, maar gelukkig hadden we hier geen last van.

Gezellig de hond mee

Ook de familiehond ging mee. Ik vind dat ontzettend leuk! Honden horen toch ook bij de familie? De hond zelf vond het ook leuk om mee te gaan. Na 2 foto’s rende ze al het water in, haha. Meteen vies! Maar goed, dat hoort er lekker bij. Bekijk hieronder het eindresultaat van de shoot. Laat me weten wat je ervan vindt in de reacties eronder!

Boek een familieshoot
Meer informatie familieshoot