Foto’s vernieuwde kamers!

Meerdere keren heb ik in opdracht van Creative Builders foto’s gemaakt bij Hotel Restaurant de Vossenberg in Vierhouten. Ik heb onder andere foto’s gemaakt van de hotelkamers, waar Creative Builders een grote rol in heeft gespeeld.

Creative Builders over de kamers: “Hotel De Vossenberg heeft het afgelopen jaar enorm geïnvesteerd in de restyling van haar hotelkamers. Ons belevingsconcept die de omringende natuur naar binnentrekt, heeft geleid tot nu toe van 21 themakamers die elk een prachtige rol speelt op onze prachtige Veluwe. Elke hotelkamer is voorzien van diverse creatieve elementen die een knipoog aan de natuur geven. Uiteraard speelt de achterwand met haar naadloze wandbekleding de hoofdrol. Deze “natuurlijke” afbeelding is verder ook verwerkt op de hoteldeur, kledingkast en de bijpassende sleutelhanger.”

Sfeerfoto’s

Naast de hotelkamers, heb ik ook foto’s gemaakt van het restaurant, de inmiddels vernieuwde bar en toiletten én ben ik alle vergaderzalen langsgegaan. Zoals je kunt zien is De Vossenberg van alle markten thuis. Naast totaalfoto’s heb ik hier en daar ook wat sfeerfoto’s gemaakt. Bekijk alle foto’s hieronder!

Boek een bedrijfsreportage
Meer informatie bedrijfsfotografie