Zwangerschapsshoot als cadeau!

Mendy had van haar vriendinnen tijdens de babyshower een zwangerschapsshoot cadeau gekregen, wat een leuk idee! De shoot was in de laatste paar weken gepland, maar ze voelde zich gelukkig nog helemaal prima.

We gingen naar de Waschkolk in Nunspeet, die populaire plek, weet je wel ;). Helaas was er iets bewolking, maar gelukkig was het lekker droog en warm. Ze hadden leuk een paar attributen meegenomen voor de shoot. Een mooie echofoto en een knuffeltje. Ik vind het altijd leuk om deze dingen ook op de foto te zetten. Zo’n echofoto bijvoorbeeld, die laat je toch altijd super trots aan iedereen zien! Daar zit veel emotionele waarde aan en juist dát leg ik graag vast.

Doe iets aan waar jij je goed in voelt

Ik vind de outfit van Mendy ook erg leuk! Ze zei dat die grote jurken niet zo haar ding zijn. Helemaal goed, toch? Ik zeg altijd: Doe iets aan waar jij je goed in voelt. Het kan zomaar zijn dat je je tijdens je zwangerschap al een beetje oncomfortabel of onprettig voelt. Dan zou het helemaal vervelend zijn als je iets aanhebt waar je je niet lekker in voelt.