Oei oei oei, het was volop zomer!

Wat een warme dag was dit om te fotograferen, haha. Gelukkig begonnen we lekker vroeg in de ochtend, zodat we niet weg zouden smelten. Hier en daar wel wat hooikoorts patiënten, maar dat namen we maar voor lief!

Wat een gezellige familie had ik voor mijn lens. Drie lieve meiden die toch eventjes aan mij moesten wennen én stiekem van me wegrenden, haha. Maar dat kwam gelukkig helemaal goed! Ik vind het leuk om de kinderen een opdrachtje te geven tijdens de fotoshoot, hierdoor zijn ze afgeleid en hebben ze de camera niet meer in de gaten. Ook laat ik ze lekker bezig zijn met elkaar en met de rest van de familie natuurlijk.

Fijn zomers plekje

Uiteraard leg ik ook altijd even iedereen apart vast. Opa en oma, alleen de kinderen en de gezinnen onderling. Deze shoot vond plaats op de Zandenplas in Nunspeet. Een fijn & zomers plekje waar ik al vaker ben geweest. Gelukkig is deze locatie groot genoeg om elke keer andere plekjes op te zoeken.

* Niet iedereen wilde online, dus het zijn wat minder foto’s deze blog!