Natuurgebied Kwintelooijen!

Afgelopen zomer mocht ik naar Veenendaal om een familieshoot te doen. Het leuke is, dat dit mijn familie is, haha! Mijn tante, neef, nicht, aanhang en kinderen mocht ik op de foto zetten, super leuk. Ik ging in de auto naar Veenendaal/Rhenen, naar het natuurgebied Kwintelooijen. Dit is een prachtige locatie en hier kun je veel verschillende plekjes vinden.

Ik vind het erg leuk om buiten Nunspeet om foto’s te maken, omdat je dan zoveel mooie en andere plekjes tegenkomt. Het maakt het net weer even anders, leuk voor de afwisseling.

Het was super warm

Soms het is voor kinderen even gek en lastig om op de foto te gaan, het is simpelweg even wennen dat er steeds zo’n grote lens voor hun neus staat. Gelukkig is het vaak een kwestie van even ontdooien en dan gaat het vanzelf goed. Over ontdooien gesproken, zeg maar gerust smelten! Het was deze dag zó warm, haha. Maar goed, liever smelten in de zon dan nat worden in de regen, dus ik was blij!

Na een eindje gelopen te hebben, gingen we lekker zitten in het gras. Even wat drinken en even rust. Dan maak ik uiteraard ook wat foto’s. Na de welverdiende pauze gingen we weer door & daarna zat het er alweer op!

Boek een familieshoot
Meer informatie familieshoot