Bruiloft Andries en Marije!

De trouwdag van Andries en Marije was aangebroken! 13 juni 2019. Voor mij begon de dag niet zo vroeg deze keer. Ik kwam rond het middaguur aan bij een te gekke trouwlocatie: Fruittuin Verbeek/Bruiloft in de Boomgaard. De locatie was leuk aangekleed en de daggasten druppelden langzaam naar binnen. Tijd om gezellig te kletsen met elkaar en om een sapje of wat koffie in te schenken.

Nadat iedereen zijn drinken op had, mochten zij gaan zitten: Het is tijd om te trouwen! Daar kwam bruidegom Andries aangelopen, hij zag er prachtig uit in zijn blauwe pak. Uiteraard werd hij verwelkomt door zijn gasten met een hartelijk applaus. Marije kwam arm in arm met haar vader naar haar toekomstige man gelopen. Nog even een kus aan papa en het bruidspaar mocht gaan zitten.

Er hing een relaxte en ontspannen sfeer

Zo’n ceremonie gaat soms ontzettend snel! Voor het zoontje van Andries en Marije, Coen, duurde het soms wat lang, dus af en toe kwam hij even gezellig bij hen zitten. Na een hoop vrolijke momenten en veel gelach, was het tijd voor het ja-woord. Uiteraard werd het ja-woord bezegeld met een dikke kus, heerlijk! Zoontje Coen mocht de ringen brengen en dat deed hij super.

Nadat alle handtekeningen waren gezet, was het tijd om te proosten met elkaar. De moeder van Marije zei nog even wat mooie woorden en hierna gingen we naar binnen. Hier stond namelijk de taart al klaar! Een prachtige taart, gemaakt door Taartjes van An. Ik heb al eerder taarten van haar mogen proeven en ze smaken altijd fantastisch.

Het zonnetje scheen nog heerlijk en nadat iedereen zijn stukje taart op had, was het tijd voor de groepsfoto’s. Buiten in het veld met een hoop groen op de achtergrond, die foto’s komen wel goed zo! Het was ontzettend gezellig tijdens het fotograferen. Er hing een relaxte en ontspannen sfeer, echt fijn. Er was nog even tijd om te relaxen, maar niet heel lang, want we moesten naar Nunspeet voor de kerkdienst.

Donuts, soesjes én gebak

Het kwam met bakken uit de lucht na de kerkdienst! Zo erg, dat iedereen even in zijn auto bleef zitten om de bui af te wachten. Tenminste, zo ver dat lukte. Op een gegeven moment moesten we de auto wel uit om weer bij Fruittuin Verbeek naar binnen te gaan. Met hier en daar wat natte haren en schoenen werd er gefeliciteerd, cadeautjes gegeven en er werd gezellig gekletst. Onderwijl was het gelukkig weer droog geworden en kon de BBQ aan! Niet veel later stond ook het buffet klaar en konden we lekker eten. We konden zelfs weer fijn naar buiten, omdat het zonnetje weer scheen.

Zo, tijd om weer even bij te komen. Er werd door de kinderen nog volop gespeeld, zelfs met de trouwjurk van Marije, haha. Ze gingen erop liggen, ze gingen eronder zitten. Alles mocht. De avondgasten druppelden inmiddels naar binnen. Er lag nog een leuk gastenboek klaar waar iedereen wat in mocht schrijven. Eenmaal binnen konden ze heerlijk kiezen uit een groot assortiment zoetigheid. Er lagen donuts, soesjes en er was ook nog eens gebak! Het bruidspaar werd volop door iedereen gefeliciteerd en iedereen was gezellig aan het kletsen met elkaar.

Toen was het voor mij alweer tijd om naar huis te gaan. Lieve Andries en Marije, veel geluk samen!

Trouwlocatie en feestlocatie: Fruittuin Verbeek // Trouwjurk: De Sluier //  Trouwpak: Zara //  Ringen: Glamaria // Taart: Taartjes van An // Babs: Matthias Michelsen // Bloemen: Mus Bloem & Sfeer //

Lees hier alle recensies
Wij willen jou als onze trouwfotograaf!