Radio Kootwijk!

Een plek waar ik al verschillende foto’s van voorbij heb zien komen. Ik was er zelf alleen nog nooit geweest, dus ik was erg nieuwsgierig naar deze plek. We hadden de shoot in de avond gepland, zodat we mooi gebruik konden maken van het mooie, zachte avondlicht. Terwijl ik naar de locatie reed, vroeg ik me steeds af of ik wel goed zat. Het is echt een lang stuk natuurgebied waar je doorheen rijdt, haha! Maar gelukkig, daar zag ik dan in de verte het welbekende gebouw staan en vond ik de parkeerplaats.

Verschillende samenstellingen

Het was een gezellige shoot! Terwijl we nog even op de andere helft van de familie moesten wachten, begon ik vast lekker met wat foto’s te schieten. Ik maak namelijk toch altijd foto’s van iedereen in verschillende samenstellingen.

Toen iedereen er was konden ze ook gezellig met z’n allen op de foto. We hebben veel gelachen tijdens de shoot. Het leuke is aan deze locatie dat je mooie, verschillende plekjes hebt. Zo krijg je een hoop verschillende soort foto’s. Ik zou het dus zeker leuk vinden om hier nog eens langs te komen.

Trouwens, wat ook leuk was: Toen we terugreden (het was dus al best aan het schemeren) kwamen we allemaal wilde zwijnen tegen! Er staken er een paar over, met kleintjes en de rest stond op 15 meter bij je vandaan. Mooi om te zien. Gelukkig zat ik veilig in de auto, haha ;).

Ik heb een hoop leuke foto’s kunnen maken! Zie hieronder het resultaat!

Boek een familieshoot
Meer informatie familieshoot