Tijd voor weer een zwangerschapsshoot!

Lysanne en Robbie stonden deze avond voor mijn lens. En jawel, Robbie ging ook op de foto. Ik vind het leuk om ook de mannen in de shoot mee te nemen. Je verwacht toch immers sámen een kindje. Natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar de mama-to-be, maar de papa’s-to-be mogen er van mij ook altijd op. Graag zelfs!

Prachtige avondzon

Wat deden ze het top samen. Echt, het ging zo gemakkelijk met deze twee, haha. Heerlijk relaxed en erg ontspannen. Er was tijd voor een hoop gelach, maar er was ook tijd om elkaar lekker vast te houden en te knuffelen. En natuurlijk die buik even wat aandacht te geven ;). We hadden afgesproken in de avond, dus konden we genieten van een prachtige avondzon. Oh oh wat ben ik daar fan van. Dat zachte en warme licht is echt prachtig. Soms moeten we wel snel zijn, want die zon gaat sneller onder dan je denkt! Gelukkig waren we er op tijd en konden we optimaal gebruik maken van die mooie avondzon.

Kledingwissel

Lysanne had een prachtige jurk aan. Je kon hierdoor goed haar mooie buik in zien! Er is bij mij ook altijd tijd voor een kledingwissel, mocht je dat willen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar het kan altijd. Weet je nog niet zo goed wat je aan moet/wil trekken tijdens de zwangerschapsshoot? Neem gerust contact met mij op, ik geef je maar al te graag tips!

Wanneer de baby geboren is, mag ik weer gezellig langskomen bij Robbie en Lysanne, maar dan voor een newbornshoot! (Bekijk hier de foto’s)

Lysanne en Robbie over de shoot:

“Wij hebben een prettige en vooral gezellige zwangerschaps- en newbornshoot gehad. Op een ontspannen manier heeft Lizanne deze bijzondere tijd voor ons vast gelegd. Ze staat open voor eigen ideeën en neemt echt de tijd voor je. Wij zijn super blij met het resultaat wat een prachtig foto’s hebben wij ontvangen!”