Sportschool Elburg!

Eind augustus stapte ik in de auto onderweg naar Elburg. Tijd om de sportschool Forca Fit vast te leggen. Janick, de eigenaar (en mijn schoonbroer ;)) vond het tijd om goede foto’s te hebben van zijn sportschool, om zo af en toe eens wat te kunnen delen op social media. Ook hebben ze de foto’s gebruikt voor op een flyer en voor op de website.

Wat was het een warme dag! Ik was ontzettend blij dat Janick airco had in de sportschool, anders was het echt moeilijk uit te houden geweest, haha. Volgens mij was het wel 30 graden buiten. Eerst begon ik met wat ‘overzicht-foto’s’ te schieten. Foto’s met een wijde hoek, waarop je goed kunt zien hoe de sportschool er nou precies uitziet en waar alles staat.

Een gezellige zithoek

Naast de overzicht-foto’s, maak ik uiteraard ook altijd wat sfeerfoto’s en close-ups. Ik kon genoeg leuke foto’s maken, ook van het gezellige zithoekje wat ze gecreëerd hebben. Zo kunnen de sporters na het harde werken nog even lekker met elkaar kletsen aan de tafel, óf aan de bar. Uiteraard kan dit onder het genot van een lekkere sportreep of shake.

Na een klein uurtje zat het er alweer op en had ik voldoende foto’s gemaakt. Woon je in omgeving Elburg en ben je nog op zoek naar een goede, fijne sportschool? Neem dan zeker even een kijkje bij Forca fit! Bekijk hieronder het resultaat.

Boek een bedrijfsreportage
Meer informatie bedrijfsfotografie