Gewonnen shoot!

Emma en Gerco waren de gelukkige winnaars van een winactie op mijn social media. Zij deden mee voor een newbornshoot, omdat hun kleine meid Nora inmiddels geboren was. Toen ik aankwam lag Nora lekker in haar wiegje. Ze was goed wakker en had al veel haar ogen open! Dat is leuk om te zien, want het verschilt echt per baby. De één slaapt de hele tijd & de ander is veel wakker. Gelukkig maakt het voor mij allemaal niks uit. Ik maak gewoon foto’s zoals het is, er wordt niks in scene gezet. Dus ook al slaapt jullie kindje de hele tijd, dat maakt echt niks uit. Alleen maar relaxed, toch?

Ik maakte ook wat foto’s tijdens het aankleden van Nora. Ik vind dit altijd leuk om te doen, want dit hoort ook bij het ouderschap. Zo leggen we veel dingen vast die dagelijks gebeuren. Dat maakt een fijne herinnering. Soms maak ik ook foto’s van het voeden van de baby, of als de baby in bad gaat. Alles kan tijdens een newbornshoot!

Lekker knuffelen

Oh wat is een newbornshoot toch een fijn excuus om lekker met elkaar te knuffelen. Uiteraard met jullie kindje, maar ook lekker met z’n drietjes (of met meer gezinsleden als die er zijn natuurlijk). Ik vind het ook altijd leuk om wat foto’s te maken van de aankleding van het huis. Bijvoorbeeld van de babykamer. Daar wordt namelijk altijd veel tijd in gestoken, dus dat is alleen maar leuk om vast te leggen. Die babykamers zien er dan ook altijd prachtig uit!

Al dat gekus en knuffel, daar werd Nora toch wel een beetje moe van. Letterlijk ;). De oogjes gingen toch even lekker dicht op het eind van de shoot en zo lag ze lekker bij haar papa op schoot te slapen. Hier maakte ik nog even snel wat foto’s van en toen zat de shoot er alweer op.

Bekijk hieronder het resultaat!

Emma en Gerco over de shoot:

“Lizanne is bij ons thuis geweest voor een newbornshoot. Lizanne heeft leuke ideeën voor de foto’s maar geeft ook ruimte voor eigen ideeën. Het was een hele ontspannen sfeer en erg gezellig. Het resultaat is echt super gaaf. We hebben heel veel mooie foto’s ontvangen waar we super blij mee zijn! Wij raden Storytime media bij iedereen aan.”