Hij vertelde het leuk en het luisterde makkelijk!

Eind oktober mocht ik weer voor het Cibap op pad. Ik mocht een workshop fotograferen. Deze workshop draaide om content marketing, iets waar nog altijd veel over te leren valt. Ik vind het zelf ook altijd erg interessant!

Er waren twee sprekers aanwezig. We begonnen met Aart Lensink. Hij vertelde het leuk en het luisterde makkelijk. De zaal zat trouwens goed vol! Voordat de workshop begon, vroeg mijn contactpersoon van het Cibap of ik tussendoor ook foto’s wilde maken van het Cibap zelf, voor Cibap Next. Deze foto’s kunnen zij dan weer gebruiken voor hun social media, voor persberichten en voor op de website. Ik liep door de hal en maakte foto’s van het gemaakte werk van studenten, van de mediatheek en van de werkruimtes waar studenten aan de slag kunnen.

Gepersonaliseerd plan

Daarna was het tijd voor een lopend buffet. Hier mocht ik zelf gelukkig ook lekker van meegenieten, want fotograferen maakt namelijk erg hongerig ;). Daarna was het tijd voor Carlijn Post. Zij gaf een workshop waarin de deelnemers meteen alle informatie die zij hiervoor hadden gekregen, konden verwerken in een gepersonaliseerd plan. Ze konden dus direct aan de slag.

Na een korte en snelle voorstelronde legde Carlijn uit wat de bedoeling was. Tijd om aan de slag te gaan! Iedereen ging in groepjes uiteen om te brainstormen en om een plan te maken. Voor mij zat het er toen alweer op. Ik ging ervandoor, terwijl iedereen nog enthousiast bezig was. Ik hoop dat ze veel hebben geleerd!

Meer informatie eventfotografie