27 juni 2019 was de grote dag van Maikel en Miranda!

Ik begon de dag bij Maikel. Onder het genot van een kopje koffie trof ik hem in de keuken bij zijn ouders thuis. Hij was nog heerlijk aan het relaxen, net als zijn vader trouwens, haha. Zijn vader hielp hem even met het aantrekken van zijn pak. Altijd makkelijk die hulp! Maikel was dan ook ontzettend snel klaar, dus had hij zelfs nog even tijd om te zitten en om te ontspannen. Dit móest bijna wel, omdat hij anders veel te vroeg bij Miranda was.

Op naar Miranda

Miranda maakte zich boven klaar en ondertussen ging ik de tuin in. Ze hadden namelijk het één en ander al versierd! Het zag er super gezellig uit. De lunch zou ook in de tuin van de ouders van Miranda plaatsvinden, want dit was groot genoeg. Ook deze plek was leuk versierd. Intussen was Maikel al onderweg en eenmaal aangekomen mocht hij aanbellen. Daar kwam zijn vrouw-to-be naar beneden hoor, wat waren ze blij om elkaar te zien!

Processierups

Tijd voor de fotoshoot. We gingen naar de Waschkolk in Nunspeet. Er scheen al een fijn zonnetje en we hebben leuk foto’s kunnen maken. Hierna gingen we nog even naar de zandverstuiving in Doornspijk. De zon was inmiddels wel een stuk feller geworden, dus we moesten goed de schaduw opzoeken. Ook moesten we goed op die vervelende rupsjes letten. Je weet wel, de inmiddels welbekende eiken processierups. Deze rupsjes waren in juni flink aanwezig. Overal hingen bordjes dat je moest uitkijken. Gelukkig hebben we er geen last van gehad!

Vrolijk onthaal

We gingen weer onderweg naar het ouderlijk huis van Miranda. Alle daggasten hadden zich hier inmiddels verzameld en ze zagen er allemaal erg feestelijk en vrolijk uit! Maikel en Miranda werden vrolijk onthaalt. Daarna was het direct tijd om wat groepsfoto’s te maken. Intussen had iedereen wel lekkere trek gekregen en gelukkig konden we meteen aan tafel. Er waren heerlijke broodjes en allerlei soorten hapjes. Dit was top geregeld door de familie van Miranda. Het was echt ontzettend lekker. Ik ging ook even lekker rustig zitten en een hapje eten.

Nuwenspete

Nadat iedereen klaar was met eten, was er ook nog tijd om fijn wat te kletsen met elkaar. Toen moesten we toch echt gaan, want trouwambtenaar Reinolda de Bruin stond alweer klaar bij Herberg Nuwenspete in Nunspeet. Een leuke trouwlocatie! Reinolda vertelde prachtig het levensverhaal van Maikel en Miranda en dan is er áltijd ruimte voor een lach, maar zeker ook voor een traan. Na het ja-woord is het tijd om te tekenen en na het tekenen is het tijd om door de erehaag te lopen! Alle daggasten stonden al klaar met een flesje bellenblaas. Iedereen blies een hoop bellen waar het bruidspaar doorheen mocht lopen, altijd leuk.

Beachclub NU

Toen ging ik nog even wat groepsfoto’s maken en daarna ging ik snel naar huis. Ik ging namelijk het bedankkaartje in elkaar zetten. Maikel en Miranda gingen intussen naar de kerkdienst, dus hier had ik mooi de tijd voor. Daarna zagen we elkaar weer bij Beachclub NU. Dit is een prachtige locatie, helemaal als je er zo’n fijn zonnetje bij hebt! Een hoop felicitaties en knuffels later, was het tijd om heerlijk te zitten met elkaar en om lekker te kletsen.

Toen zat het er voor mij alweer op.
Maikel en Miranda, veel geluk samen!

Fotolocatie: Herberg Nuwenspete // Fotolocatie: Waschkolk Nunspeet & Zandverstuiving Doornspijk // Trouwjurk: Bruidstuin Elburg //  Trouwpak: Atelier 9 // Ringen: Leusink van Veen // Vervoer: Broekhuis //  Babs: Reinolda de Bruin //

Wij willen jou als onze trouwfotograaf!