Het brouwtheater!

Ik mocht weer op pad voor het Cibap, altijd leuk! Dit keer mocht in naar Zwolle, naar het Brouwtheater aan de Westerlaan. Wat houdt deze workshop in? Het Cibap vertelt:

“Food & Design zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Cibap Next en SVO Vakopleiding Food brengen de food- en design industrie samen om te onderzoeken wat design kan bijdragen aan het MKB food. Dit valt samen in een reeks Food & Design meetups waarin we inzoomen op onderwerpen die van belang zijn voor de toekomst van deze sectoren.”

Verschillende sprekers

“Social media is dé tool om direct contact te houden met je doelgroep. Het vergroot je bereik naar je klant, maar zorgt ook voor netwerk, informatie en inspiratie. Haal jij het maximale uit je social media kanalen? Leer hoe je door middel van verhaal en design optimaal gebruik kunt maken van jouw social media. Hoe stem je dit af op jouw identiteit als ondernemer en hoe bouw je aan online zichtbaarheid? Hoe vertaal je jouw product naar een goed beeld en verhaal? Wat is goede content?”

Er kwamen verschillende sprekers aan bod. Onder andere: Jonneke de Zeeuw van Mooncake, Remco Sluiter van Uw Stadsboer en Jessica Kittle gaf een leuke workshop. De foto’s die ik heb gemaakt kan het Cibap weer gebruiken voor op sociale media of op hun website. Ook kunnen ze deze foto’s als reclame gebruiken voor een ander event dat in de toekomst plaats zal vinden.

Ondertussen werden er heerlijke hapjes geserveerd die live werden klaargemaakt. Er was genoeg voor iedereen, dus zelfs voor mij! Ik zeg natuurlijk geen nee tegen zo’n lekker hapje, heerlijk. Bekijk het resultaat van deze avond hieronder!

Meer informatie eventfotografie