Alle bijzondere momenten vastgelegd!

Tijd voor een gezinsshoot! Yes, het was een heerlijke warme zomeravond en ik mocht weer foto’s maken van het leuke gezin Post. Ik heb hun bruiloft mogen filmen, ik heb de zwangerschap vastgelegd én ik heb de newbornshoot mogen doen! Je snapt dat ik het dan ook erg leuk vond om dit keer voor een gezinsshoot met ze op pad te gaan.

Erg druk

We gingen naar de Zandenplas in Nunspeet. Omdat het nog zo’n warme avond was, lagen er nog een hoop mensen op het strand. Daarom begonnen we eerst even in het bos rondom de Zandenplas. Nora mocht lekker met haar papa en mama knuffelen en dat vond ze zeker niet erg! Ook mochten ze lekker met z’n drietjes op een kleedje in het gras zitten. En dat allemaal met een warme en zachte avondzon. Beter kan niet, toch?

Lekker in het water

Hierna zochten we een fijn en rustig plekje op bij het water. Nora vond het heerlijk en ging lekker in het zand zitten met haar voetjes in het water. Daarna werd er zelfs even ín het water gespeeld, haha. Dit zorgde voor een hoop vrolijke foto’s. Daarna mochten ze nog eventjes lekker op een kleedje zitten op het strand en toen had ik genoeg foto’s gemaakt & zat de shoot er alweer op. Bekijk hieronder het resultaat!