Heerlijke ochtend!

Op een ochtend in augustus ging ik naar de Waschkolk in Nunspeet. Het was een heerlijke dag met een zachte temperatuur en een fijne ochtendzon. Ik mocht een kersvers gezin op de foto zetten! Kleine Stef is nog een echte baby en zijn ouders Pauline en Laurens hadden nog geen professionele foto’s van hun kleine. Dat is toch echt zonde en gelukkig vonden zij dat ook!

Paarse heide

De heide was volop in bloei, het zag er echt prachtig uit. Uiteraard maakten we hier gebruik van en schoot ik ook wat foto’s terwijl ze tussen de paarse heideplanten zaten. Stef moest ook een paar keer flink lachen en lachende baby’s zijn altijd leuk dus ik maakte hier snel een hoop foto’s van!

Gezellig even knuffelen op het kleedje onder de boom, even Stef in de lucht houden en eventjes apart met Stef op de foto. We hadden een hoop verschillende combinaties en poses gedaan. Ik vind dit altijd leuk om te doen, want zo krijg je veel verschillende foto’s. Daarom zoek ik ook altijd verschillende plekjes op.

Bekijk hieronder het resultaat van de shoot!