Emiel is geboren!

Toen ik een appje kreeg van Lysanne waarin stond dat hun kleine Emiel was geboren, sloeg ik meteen mijn agenda open om te kijken wanneer ik langs kon komen om foto’s te maken. Ik heb ook al de zwangerschap van Lysanne mogen vastleggen (bekijk de foto’s hier) en nu mocht ik naar hun huis voor de newbornshoot. Ik had er super veel zin in!

Lekker knuffelen en kroelen

Poeh het was weer goed warm deze dag. Gelukkig was het binnen bij Lysanne en Robbie goed te doen. We gingen direct aan de slag! We namen Emiel even mee naar boven en legde hem op het bed van zijn papa en mama. Robbie en Lysanne mochten er uiteraard ook even lekker bij kruipen! Lekker knuffelen en kroelen met elkaar.

Op naar buiten

Intussen had Emiel toch echt een beetje honger gekregen, dus namen we even een pauze en zo kon Emiel fijn bij zijn mama drinken. Daarna verplaatsten we de shoot ook nog even naar de tuin. Lysanne en Emiel hadden een leuk bankje in de tuin staan, dus daar maakten we ook nog even gebruik van. Emiel lag ondertussen lekker te slapen en af en toe kwam er een flinke gaap, haha!

Ik maak altijd zoveel mogelijk verschillende foto’s. Zo maak ik ook graag wat close-up foto’s van die lieve, kleine handjes en voetjes bijvoorbeeld. Ik maak dus uiteraard foto’s van het pasgeboren kindje, maar ik maak ook een hoop foto’s van het hele gezin samen. Dat zijn zúlke waardevolle foto’s. Zo fijn dat ik dit mooie werk mag doen!

De shoot zat er alweer op en Emiel had het top gedaan. Bekijk hieronder het resultaat!

Lysanne en Robbie over de shoot:

“Wij hebben een prettige en vooral gezellige zwangerschaps- en newbornshoot gehad. Op een ontspannen manier heeft Lizanne deze bijzondere tijd voor ons vast gelegd. Ze staat open voor eigen ideeën en neemt echt de tijd voor je. Wij zijn super blij met het resultaat wat een prachtig foto’s hebben wij ontvangen!”