Gezellige, knusse school!

In 2019 mocht ik in samenwerking met Mark van teamup vormgeving naar basischool de Marshof (bekijk hier de foto’s die ik daar heb gemaakt), maar ik mocht dit jaar ook naar Windesheim; Naar de Florens Radewijnsschool! Een gezellige, kleine en knusse school. Het was een prachtige ochtend met een fijn zonnetje. Ik kwam aan bij de Florens Radewijnsschool en werd hartelijk ontvangen. Na een kleine rondleiding kon ik direct aan de slag!

Enthousiaste kinderen

Ik begon bij de kleuters, zij waren nog lekker aan het spelen en kregen daarna een hele leuke muziekles. Toen was het alweer tijd voor pauze. Ik ging gezellig mee naar buiten en probeerde zoveel mogelijk verschillende leerlingen vast te leggen. Dat is soms nog best lastig, omdat de kinderen die graag op de foto willen, steeds enthousiast met je mee lopen, haha! Gelukkig had ik genoeg tijd en zo kon ik een hoop kinderen op de foto zetten. Een groepje kinderen was gezellig aan het tafeltennissen, een ander groepje was weer met een balspel bezig en weer anderen zaten op het klimrek. Genoeg wisselende foto’s dus!

Ze deden het super goed

De pauze was voorbij en ik had een groepje “modellen” aangewezen gekregen die ik mee op pad nam. Zij konden mij mooi helpen met het vinden van de leukste en mooiste plekjes van de school. Ze deden het stuk voor stuk super goed! Ik ging hierna ook nog even kijken bij de lessen van de bovenbouw. Hier maakte ik hier en daar nog wat foto’s en toen zat de tijd er alweer op en had ik genoeg foto’s kunnen maken.

Bekijk het resultaat hieronder!

Boek een bedrijfsreportage
Meer informatie bedrijfsfotografie