Lekker warm

Het was weer een heerlijke dag. De zon scheen en ik mocht naar de Zandverstuiving in Doornspijk voor een familieshoot. 2 gezinnen en opa en oma, super gezellig. We moesten wel echt de schaduw opzoeken, want de zon was al redelijk fel. Sommige mensen zeggen weleens: “Fijn hè, die zon. Dan kun je mooi foto’s maken!”. Maar dit is niet helemaal waar. Als je foto’s in de (felle) zon maakt, gaan mensen ontzettend met hun ogen knijpen én krijg je hele harde schaduwen in het gezicht. Dit probeer ik dus altijd te voorkomen.

Veel gelachen

Even in het gras een aantal foto’s maken, dan even in het zand en toen weer bij een paar bomen. Je hebt genoeg verschillende plekjes hier! Het was een ontzettend gezellige shoot en we hebben veel gelachen met elkaar. De tijd gaat dan altijd erg snel voorbij, dus voor ik het wist waren we een uur verder en had ik meer dan genoeg foto’s gemaakt. Het resultaat vind je hieronder!

* Opa en oma wilden liever niet online

Rianne over de shoot:

“Na een eerdere super goede ervaring weer een gezins/familieshoot bij Lizanne gepland. Wederom erg goed bevallen! Gezellige en prettige communicatie, zowel vooraf als tijdens de shoot. Tijdens de shoot doet ze er alles aan om alle familieleden leuk (en spontaan) te fotograferen dmv leuke interactie, een andere setting voor de kleinste voor te stellen en de gekkigheid “achter de schermen” vast te leggen. Ook hield ze goed in de gaten dat elke setting/familiesamenstelling genoeg aan bod kwam. Wederom een enorm goede ervaring dus en wij zouden het zeker aanraden!”