Zomerse avond

Op een zomerse avond ging ik richting Heerde, naar de heide. Tijd voor weer een gezinsshoot! Met dit leuke gezin ging het allemaal helemaal vanzelf. Gezellig met z’n viertjes, even kletsen en lachen. Heerlijk toch! Die prachtige avondzon werkte lekker mee, máár die zon zakt altijd sneller dan je het door hebt, dus ik hield de zon even goed in de gaten.

Eigen ideeën 

Ik vind het altijd leuk om wat verschillende plekjes op te zoeken, zodat je verschillende soorten foto’s krijgt. Tijdens een gezinsshoot blijven we dan ook zeker niet op dezelfde plek. Ook maak ik altijd verschillende soorten combinaties, even met z’n vieren op de foto, maar ook even de ouders apart, kinderen alleen enzovoorts. Ik sta ook altijd open voor andere combinaties of ideetjes. Dus hebben jullie ideeën? Laat het me gerust weten. De dingen die jullie bedenken passen écht goed bij jullie en dat vind ik alleen maar leuk.

Prachtige zonsondergang

We waren wat verschillende combinaties verder inmiddels en toen liet ik ze nog even wandelen met z’n vieren over de heide. Die zon was al bijna gezakt, maar kijk hoe mooi! En toen zat de shoot erop. Ik had inmiddels genoeg foto’s gemaakt, het was weer een gezellige shoot met een mooi zomers resultaat!