Op naar de zandverstuiving in Doornspijk

Tijd voor weer een zwangerschapsshoot, gezellig met een oude vriend Jeffrey en zijn vriendin Naomi. Naomi is zwanger en zij wilden graag wat fotootjes hiervan! Dit kan ik helemaal aanraden, want dit is zo’n mooie en bijzondere tijd. Daar wil je écht foto’s van hebben.

Tijdens een zwangerschapsshoot zorg ik er natuurlijk voor dat de mama-to-be goed op de foto komt, maar ik vind het ook altijd erg leuk om de papa-to-be erbij te hebben. Jeffrey vond dit gelukkig ook leuk en zo maakte ik ook een heleboel foto’s van hun samen.

Zonsondergang

Zoals je misschien wel kunt zien in mijn blogs, ben ik enorm fan van een mooie zonsondergang! Het licht is in de avond nou eenmaal prachtig. Maar, in de ochtend is het licht ook ontzettend mooi hoor. Daarom fotografeer ik het meeste in de ochtend en in de avond. In de zomer tenminste. Wanneer de wintertijd er is kunnen we ook in de middag fotograferen, want dan is het (zon)licht veel zachter. In de zomer is het (zon)licht overdag heel erg fel en dan krijg je veel schaduwen in het gezicht. Dit komt omdat de zon dan erg hoog staat. Ook kan ik me voorstellen dat wanneer je in de zomer zwanger bent, je het prettiger vindt om met een aangename temperatuur de fotoshoot te doen, haha! Dan is de shoot in de ochtend of in de avond perfect.

Met een paard op de foto

Op de zandverstuiving zie je vaak honden lopen, maar ook veel paarden. Tijdens onze shoot liep er ook een paard voorbij en Jeffrey herkende de ruiter! Hij riep even en zo zorgde hij ervoor dat het paard óók op de foto mocht, haha. Super leuk natuurlijk! Naomi vind paarden namelijk ook echt top en met zo’n zwangere buik is het natuurlijk erg bijzonder om ook nog met een paard op de foto te staan. Het leverde leuke plaatjes op.

Jeffrey sprong zelfs ook nog even op het paard, haha! Ik zou het niet durven hoor, hihi. Hierna maakten we nog even wat foto’s toen de zon gezakt was en toen zat het er alweer op.