Prachtig avondje

Het was weer tijd voor een loveshoot, met Edward en Willine deze keer. We hadden steeds wat pech met het weer, dus we hebben de shoot een aantal keer moeten verzetten helaas. Maar goed, ons geduld werd beloond, want we hadden echt een prachtige zomeravond met een super fijn zonnetje erbij!

Niet poseren

Net als op een bruiloft, focus ik mij tijdens een loveshoot ook op de spontane en ongedwongen momentjes. Bij mij hoeven jullie echt niet te poseren. Ik laat jullie gewoon lekker allemaal dingetjes doen, zoals eventjes hand in hand lopen, of elkaar even een dikke knuffel geven. Tijdens dit soort momentjes schiet ik lekker door, zodat ik veel spontane foto’s kan maken! Willine moest nog best eventjes wennen, ook aan zo’n camera voor je neus, haha. En het is natuurlijk ook logisch dat je even moet wennen. Je staat niet altijd voor iemand die non stop foto’s maakt! Dat ‘even moeten wennen’ zorgde trouwens wel voor een heleboel gelach, haha. Dat vind ik alleen maar leuk.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze tijdens een loveshoot, of heb je andere vragen? Klik dan hier!

Waschkolk

We waren op de Waschkolk, hier kom ik vaker, want het is nou eenmaal een prachtige locatie. Hier zijn namelijk allemaal verschillende plekjes. Een mooi zandpad, wat groen en een stukje heide. Helemaal top. Edward en Willine deden het zó goed dat de tijd voorbij vloog. Ik had inmiddels genoeg foto’s. Het was weer erg leuk en het was een gezellige shoot!

Edward en Willine over de shoot:

“Super leuke loveshoot gehad! Goede foto’s met een mooie lichtval etc. Echt een aanrader om foto’s bij te laten maken! Ze heeft er verstand van en maakt dat je je op je gemak voelt!”