Assistent Lucas

Oh wat was grote broer Lucas enthousiast dat er foto’s werden gemaakt. Ik had hem meteen tot mijn assistent benoemd, zodat hij mij mooi kon helpen. Dat deed hij maar al te graag. Ik zette eerst Levi zelf even op de foto. Hij lag namelijk al lekker in zijn bedje. Daarna was het knuffel en kriebeltijd! Gezellig met z’n allen aan de rand van het bed van Levi staan om hem zachtjes te aaien en te knuffelen, heerlijk.

Nijntje

Daarna gingen we even naar beneden om daar foto’s te maken. Lucas vond de súper grote Nijntje knuffel zo leuk, dat deze ook even op de foto moest, haha. Ik vind het leuk om tijdens de newbornshoot ook wat verschillende combinaties te maken. Het kindje zelf, maar ook even alleen met mama en even alleen met papa. En als er al andere kinderen zijn, dan ook even de kindjes samen! Zo maak ik een hoop verschillende foto’s en heb je lekker de keus. Levi moest een klein beetje huilen, maar gelukkig was daar grote broer Lucas om hem te troosten.

Outfit-wissel

We gingen weer eventjes naar boven en daar kreeg Levi een andere outfit aan. Daar is natuurlijk ook gewoon de ruimte voor en uiteraard leg ik dat ook allemaal vast. Dit soort kleine, dagelijkse momentjes zijn juist later zo leuk om terug te zien. Nog een paar foto’s verder en het zat er alweer op. Assistent Lucas heeft het top gedaan, net als de ouders én Levi zelf ook natuurlijk.