Zomers avondje

We gingen naar de Soesterduinen. Een prachtige locatie. Ik was er zelf nog nooit geweest, maar deze houd ik op mijn lijstje hoor! Ik vind het heerlijk om de hele shoot in beweging te zijn. Dat wil zeggen: Veel lopen! Als we lekker veel lopen, komen we veel verschillende plekjes tegen. Dat vind ik nou juist altijd zo leuk voor de foto’s. Dat maakt ze allemaal nét weer even anders. Bij de Soesterduinen heb je veel zand, maar ook mooie paden met prachtige bomen. Ook zelfs nog een stukje hoog gras. Helemaal top dit.

Heerlijk, zo’n loveshoot!

Tijd voor Evelien en Björn om lekker te wandelen met elkaar, lekker te dansen en fijn te knuffelen. Zo’n loveshoot is echt heel relaxed hoor! Björn en Evelien lopen ook vaak hard met elkaar, lekker samen sporten. Dit vonden ze leuk om op de foto ook te doen. Dat is echt top, want dan heb je foto’s die écht heel goed bij jullie passen!

Ik sta uiteraard altijd open voor eigen ideeën en input! Ik vind het ontzettend leuk als we de fotoshoot helemaal op jullie aan kunnen passen. Foto’s die typisch bij jullie passen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd een handeling te zijn, zoals het hardlopen van Evelien en Björn, maar denk ook aan bepaalde “props”. Houden jullie bijvoorbeeld erg van het drinken van een wijntje? Neem gezellig een flesje mee! Of maak er een picknick van. Niks is te gek, laat mij jullie ideeën zeker even weten!

Nog éven rennen

Na het rennen op de heuvel, bedacht Evelien dat ze nog wel even ván de heuvel konden rennen. Dat was nou niet echt het beste idee ooit, hahaha! Die heuvel was toch vrij stijl dus eenmaal beneden viel Evelien in het zand, haha. We hebben ontzettend gelachen en gelukkig geeft zand een zachte landing ;). Ik heb nog even wat foto’s gemaakt toen de zon eenmaal gezakt was en toen zat het er weer op. Dit was weer een hele leuke en gezellige shoot!

Evelien en Björn over de shoot:

Afgelopen juni hebben wij een fotoshoot bij Lizanne gedaan. We zijn erg blij met het resultaat. Lizanne is enorm sociaal, stelt je op je gemak en daarbij denkt ze ook graag mee.