Familieshoot2021-06-01T12:16:59+02:00

Wat leuk dat je een familieshoot wil boeken!

Hier krijg je geen spijt van, het is zó leuk om met elkaar als gezin op de foto te gaan. Ik houd van spontane fotografie, dus jullie kunnen lekker jullie gang gaan tijdens de shoot, je hoeft niet bang te zijn dat je de hele tijd moet poseren.

Ik wil een familieshoot bij je boeken!
Familieshoot, gezinsshoot, heerde, heide

“Wij zijn erg blij met het resultaat van de familieshoot. Lizanne gaat op een enthousiaste/professionele manier te werk en speelt erg goed in op persoonlijke wensen. Ze weet de mooie en spontane momenten vast te leggen!”

– Familie De Vries

Ik wil een familieshoot bij je boeken!
Ik wil meer foto’s zien!

Tijdens de familieshoot/gezinsshoot zorg ik ervoor dat jullie spontaan en ontspannen op de foto komen. We gaan samen op zoek naar een mooie locatie, ik sta altijd open voor ideeën! Neem lekker een kleedje mee om op te zitten en neem wat te spelen mee voor de (kleine) kinderen. Laat ze vooral lekker hun gang gaan! Weet je niet zo goed hoe je moet staan? Wees gerust: Door middel van vragen en opdrachtjes zorg ik dat jullie spontaan en ongedwongen op de foto komen. Je hoeft bij mij niet bang te zijn dat je moet poseren. Focus je vooral lekker op elkaar, dan komt het helemaal goed!

De familieshoot/gezinsshoot vindt in principe altijd buiten plaats, maar kan in overleg ook op een overdekte/binnenlocatie. Wanneer de weersverwachting voor de geplande dag slecht is, kunnen we de shoot verzetten. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met je opnemen om te overleggen. Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de zwangerschapsshoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Waar gaan we foto’s maken?

We kunnen naar buiten om foto’s te maken, maar het kan ook op een overdekte locatie of (in overleg) bij jullie thuis. Mochten jullie het niet zo snel weten, denk ik graag met jullie mee over een locatie.

Moeten we veel poseren?

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal jullie af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan & welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, vertel wat leuks en houdt elkaar lekker vast. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!

Wat doen we als het regent?

Een paar uur voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot even opschuiven of hem verplaatsen naar een binnenlocatie. Als het licht miezert, kunnen we de fotoshoot door laten gaan. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Ga naar de bovenkant