Loveshoot2021-03-26T16:33:07+01:00

Wat leuk dat je een loveshoot wil boeken!

Tijdens de loveshoot leg ik jullie en jullie liefde voor elkaar vast. Het is een heerlijk excuus om lekker te knuffelen! Focus op elkaar en wees jezelf, dan vergeten jullie vanzelf de camera en dat levert mooie spontane foto’s op!

Ik wil een loveshoot bij je boeken!
Gezinsshoot, familieshoot, spontane fotografie, loveshoot
Loveshoot, Nunspeet, Waschkolk, Gelderland, Storytime Media

Super leuke loveshoot gehad! Goede foto’s met een mooie lichtval etc. Echt een aanrader om foto’s bij te laten maken! Ze heeft er verstand van en maakt dat je je op je gemak voelt!”

– Edward en Willine

Ik wil een loveshoot bij je boeken!
Loveshoot, Nunspeet, Waschkolk, Gelderland, Storytime Media

Tijdens de loveshoot leg ik jullie op een spontane, liefdevolle en ontspannen manier vast! Focus lekker op elkaar en houd elkaar lekker vast. Een loveshoot is een heerlijk excuus om lekker te knuffelen met elkaar. Weet je niet zo goed hoe je moet staan? Wees gerust: Door middel van vragen en opdrachtjes zorg ik dat jullie spontaan en ongedwongen op de foto komen. Je hoeft bij mij niet bang te zijn dat je moet poseren!

De loveshoot vindt in principe altijd buiten plaats, maar kan in overleg ook op een overdekte/binnenlocatie. Wanneer de weersverwachting voor de geplande dag slecht is, kunnen we de loveshoot verzetten. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen. Na de loveshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de loveshoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!
Loveshoot, Nunspeet, Waschkolk, Gelderland, Storytime Media

Waar gaan we foto’s maken?

Dit ligt helemaal aan jullie. Kies een locatie die jullie zelf mooi vinden, of waar jullie wat mee hebben. Bijvoorbeeld dat bos waar jullie vaak wandelen, of die mooie plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Mochten jullie niks kunnen bedenken of niet kunnen kiezen, dan denk ik graag met jullie mee!

Loveshoot, Nunspeet, Waschkolk, Gelderland, Storytime Media

Moeten we veel poseren?

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal jullie af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan & welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, vertel wat leuks en houdt elkaar lekker vast. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!

Loveshoot, Nunspeet, Waschkolk, Gelderland, Storytime Media

Wat doen we als het regent?

Een paar uur voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot even opschuiven of hem verplaatsen naar een binnenlocatie. Als het licht miezert, kunnen we de fotoshoot door laten gaan. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Ga naar de bovenkant