Newbornshoot2021-03-26T16:33:13+01:00

Jullie hebben een kindje gekregen, gefeliciteerd!

Het is erg leuk om een newbornshoot te doen, want voor je het weet is jullie mooie kindje alweer zó gegroeid en veranderd. Gelukkig kun je dan nog heerlijk naar die foto’s kijken die tijdens de newbornshoot gemaakt zijn.

Ik wil een newbornshoot bij je boeken!
newbornshoot, lifestyle, newbornfotografie
newbornshoot, lifestyle, newbornfotografie

“Lizanne is bij ons thuis geweest voor een newbornshoot. Lizanne heeft leuke ideeën voor de foto’s maar geeft ook ruimte voor eigen ideeën. Het was een hele ontspannen sfeer en erg gezellig. Het resultaat is echt super gaaf. We hebben heel veel mooie foto’s ontvangen waar we super blij mee zijn! Wij raden Storytime media bij iedereen aan.”

– Emma Bouma

Ik wil een newbornshoot bij je boeken!
Ik wil meer foto’s zien!

Tijdens de newbornshoot kom ik gezellig bij jullie thuis. Ik houd van spontane fotografie, dus jullie kindje hoeft niet te poseren of in bepaalde poses te worden gelegd. Ik maak wat foto’s van jullie kindje, van de aankleding van jullie huis (denk aan leuke versieringen, kaartjes, ballonnen) en ik vind het altijd leuk om jullie als kersverse ouders er ook bij op te zetten! Dan hebben jullie een fijn excuus om met jullie kleine baby te knuffelen ;). Wil je liever zelf niet op de foto? Geen probleem, laat het me weten.

Na de newbornshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de newbornshoot via WeTransfer. Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Als je naast een newbornshoot ook een newbornfilm bij mij boekt, krijg je korting! Lees hier meer informatie over newbornfilms!

Ik wil een newbornshoot én newbornfilm boeken!

Wat als ons kindje moet huilen?

Dit geeft niks! Baby’s huilen nou eenmaal, dus ik houd hier rekening mee. Dan wachten we gewoon eventjes tot jullie kindje weer helemaal happy is! Mochten we dan een half uurtje “kwijt zijn” aan het huilen, blijf ik gewoon een half uurtje langer.

Hoeveel weken na de bevalling kom je langs?

Dit is helemaal aan jullie! Al kan ik mij voorstellen dat jullie de eerste week na de bevalling even moeten wennen aan jullie kleine & aan alle nieuwe dingen die daarbij komen kijken. Wat wel leuk is aan in de eerste week fotograferen, is dat ik ook langs kan komen op een dag waarop je ouders/familie/vrienden bij jullie kindje komen kijken. Dit is ook een mooie herinnering om op beeld te hebben. Vinden jullie het een beetje te druk om in de eerste week een afspraak te plannen? Geen probleem, kijk gewoon even wat voor jullie het prettigst is.

Newbornshoot, newborn lifestyle, newbornfotografie

Moeten we veel poseren?

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal jullie af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan/zitten, hoe jullie het mooist jullie kindje vast houden en welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, geef je kind een dikke kus, vertel wat leuks en houdt elkaar lekker vast. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!

Ga naar de bovenkant