Mijn naam is Lizanne Coumou, ik ben 26 jaar en woon in Nunspeet. Ik heb Storytime Media opgericht in januari 2016. Ik dacht: “Het beste wat je kunt doen, is van je hobby je werk maken!” Dus dat deed ik. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk! Ik vind het fantastisch om mensen vast te leggen, op welke manier dan ook. Zoals je kunt zien op mijn site doe ik veel verschillende shoots. Ik vind het simpelweg gewoon allemaal zó leuk! Mijn doel is om spontane, kleurrijke en liefdevolle foto’s te maken, waar jullie ontzettend vaak naar blijven kijken.

Ik begon met het fotograferen van bruiloften in 2017. Ik had er toen één op de planning staan, zo kon ik mooi even zien of dit wat voor mij was. En óf dit wat voor mij was! Ik was meteen verkocht. Ik vind het geweldig leuk om zo dichtbij te mogen komen op zo’n persoonlijke dag. Je maakt de leukste, vrolijkste en mooiste dingen mee. En het leuke hiervan is, dat ik deze momenten vast mag leggen en aan het bruidspaar mee mag geven.

“Ze is vrolijk en toegankelijk, geeft hier en daar een tip en legt zonder dat je het echt door hebt de hele dag goed vast!”

Toen ik een jaar of 12 was, begon ik met filmen en kocht ik mijn eerste videocamera. Ik filmde alles wat los en vast zat, mijn omgeving werd er gek van. Wat later kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon 600D. Met deze camera ben ik ook aan de slag gegaan met fotografie. Momenteel werk ik met de Canon 6D Mark II en de Panasonic GH5.

In 2016 ben ik afgestudeerd als ‘mediavormgever’ aan het Cibap in Zwolle. Deze opleiding richtte zich voornamelijk op film en alles wat daarbij komt kijken. Het fotograferen heb ik mezelf aangeleerd door veel tutorials te kijken en veel te proberen. Ik ben van mening dat je nooit raakt uitgeleerd, dus ik zal me op het gebied van fotografie en film blijven ontwikkelen.

Foto door: Evelien Hogers Fotografie
Ik eet het liefst de hele week pasta
Mijn favoriete seizoen is de zomer
Ik loop het liefst op vans
Ik heb een hekel aan spinnen

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl, ik dus ook. Ik ben altijd op zoek naar de leuke en spontane momenten. Je hoeft bij mij tijdens een shoot echt niet te poseren. Ik zorg dat jullie vooral met elkaar bezig zijn in plaats van met mij. Ook houd ik van kleurrijke fotografie. Af en toe wissel ik ook lekker af met zwart-wit foto’s, want sommige foto’s komen dan nét even wat mooier uit. Je krijgt bij mij dus altijd spontane, kleurrijke en veel verschillende foto’s!

Naast mijn twee grootste hobby’s, filmen en fotograferen, houd ik ook van films en series kijken, leuke dingen ondernemen met mijn vriend, gezelligheid met mijn familie, een lekker wijntje en de zomer. Wil je meer weten over mij of over Storytime Media?

Neem gerust contact met mij op!

Volg je mij al op social media?