Trouwreportage

“It has been a while since our wedding now, but when we show our wedding pictures to our friends and family, everybody loves them. Everybody looks good and happy. The pictures look natural and capture a lot of details and special moments. For us, they’re the perfect memories of a very special day. We couldn’t be happier with the results! Thank you, Lizanne.”

– Daryl en Azahara

Evenementenfotografie, evenementenreportage, feest fotografie

Eventreportage

“Als je 40 jaar getrouwd bent, zoek je een fotograaf die aanvoelt wat voor feest je geeft en dat in mooie, sprekende foto’s kan vastleggen. Dat heeft Lizanne wat ons betreft volledig waargemaakt! Vanaf het eerste moment verliep het contact zeer prettig. Ze begrijpt snel wat je wilt. Tijdens het feest is ze onopvallend aanwezig, maar weet de sfeer goed te pakken. Toen we de foto’s kregen, ontdekten we welke verrassende gespreksmomenten er tussen onze familie en vrienden hadden plaatsgevonden. Al met al een topresultaat, maar vooral een dierbare beeldende herinnering aan een geweldig feest. We zullen Lizanne/Storytime Media zeker bij anderen aanbevelen!”

– Corrie en Ruud Kraan

Newbornshoot

“We zijn heel blij met de foto’s die we hebben ontvangen. Ze zijn echt mooi geworden. Geen gedresseerde portretten, maar juist foto’s in een ontspannen setting. Echt wat we wilden!”

– Chantal van Manen

Gezinsshoot, familieshoot, spontane fotografie-116

Familieshoot

“Wij hebben bij Lizanne een familieshoot gedaan afgelopen juni. Lizanne is enorm sociaal en flexibel, denkt goed mee en stelt je op je gemak. En we hebben een prachtige fotoserie ontvangen. Wat we fijn vonden was dat Lizanne een preview van een aantal foto’s stuurt een paar dagen na de fotoshoot, zo hadden we al snel iets in handen!”

– Evelien Hogers

Loveshoot, Nunspeet, Waschkolk, Gelderland, Storytime Media

Loveshoot

Super leuke shoot/loveshoot gehad! Goede foto’s met een mooie lichtval etc. Echt een aanrader om foto’s bij te laten maken! Ze heeft er verstand van en maakt dat je je op je gemak voelt!

– Edward en Willine

Familieshoot

“De sfeer, de mensen, de zon en de fotografe die met deze elementen kon spelen maakte dat we echt hele leuke en mooie foto’s gekregen hebben. Ik vind het leuk dat je vaak de foto’s gebruikt net voor of na het moment dat wij klaar staan. Dat geeft ontspannen foto’s!”

– Familie Hogenberg

Trouwreportage

“Met regelmaat kijken we terug naar de prachtige foto’s! Lizanne heeft alle momenten mooi vastgelegd, zonder opvallend aanwezig te zijn. Op een ongedwongen manier hebben we ‘s ochtends de reportage gedaan. We konden zelf meedenken over leuke plekjes en poses. De rest van de dag ging enorm snel en je krijgt niet alles mee. Heel leuk om later op de foto’s de gemiste momenten terug te zien.”

– Henk en Anita

Zwangerschapsshoot + newbornshoot

“Wij hebben een prettige en vooral gezellige zwangerschaps- en newbornshoot gehad. Op een ontspannen manier heeft Lizanne deze bijzondere tijd voor ons vast gelegd. Ze staat open voor eigen ideeën en neemt echt de tijd voor je. Wij zijn super blij met het resultaat wat een prachtig foto’s hebben wij ontvangen!”

– Lysanne en Robbie

Familieshoot

“Aan het einde van de zomervakantie wilden we nog even een familieshoot doen met onze tweeling. We belden Lizanne erg last minute, maar ze kon ons nog ergens tussen plannen in diezelfde week dus wij waren helemaal blij. De fotoshoot was erg leuk, Lizanne heeft een leuke manier van omgaan met klanten en komt erg enthousiast over. Snel na de fotoshoot kregen we een voorproefje van een aantal foto’s en niet lang daarna een hele set aan foto’s. Al met al erg leuk!”

– Familie Polinder

Familieshoot

“Na een eerdere super goede ervaring weer een gezins/familieshoot bij Lizanne gepland. Wederom erg goed bevallen! Gezellige en prettige communicatie, zowel vooraf als tijdens de shoot. Tijdens de shoot doet ze er alles aan om alle familieleden leuk (en spontaan) te fotograferen dmv leuke interactie, een andere setting voor de kleinste voor te stellen en de gekkigheid “achter de schermen” vast te leggen. Ook hield ze goed in de gaten dat elke setting/familiesamenstelling genoeg aan bod kwam. Wederom een enorm goede ervaring dus en wij zouden het zeker aanraden!”

– Rianne Drenth

Familieshoot

“Lizanne heeft van ons een familieshoot gedaan. En ondanks dat er een aantal van ons hier niet van houden, zijn de foto’s super gaaf geworden. Geen standaard portretten en stijf, maar juist speels en gezellig, precies zoals wij zijn. Bedankt Lizanne voor de leuke, spontane en gekke foto’s.”

– Manon Deuring

Familieshoot

“Inmiddels hebben we de prachtige foto’s ontvangen, we zijn er heel blij mee! Scherp en ontspannen, lekker ongedwongen. Complimenten!”

– Familie van Loo

Familieshoot

“Super mooie gezinsfoto’s. Fijn dat jij er was. Het was een ontspannen fotoshoot en we staan erop zoals we zijn!”

– Susan Werff

Newbornshoot, newborn lifestyle, newbornfotografie

Newbornshoot

“Lizanne is bij ons thuis geweest voor een newbornshoot. Lizanne heeft leuke ideeën voor de foto’s maar geeft ook ruimte voor eigen ideeën. Het was een hele ontspannen sfeer en erg gezellig. Het resultaat is echt super gaaf. We hebben heel veel mooie foto’s ontvangen waar we super blij mee zijn! Wij raden Storytime media bij iedereen aan.”

– Emma van Hekezen

Familieshoot

“Wij zijn erg blij met het resultaat van de familieshoot. Lizanne gaat op een enthousiaste/professionele manier te werk en speelt erg goed in op persoonlijke wensen. Ze weet de mooie en spontane momenten vast te leggen.
Dankjewel namens fam. de Vries!”

– Familie de Vries

Familieshoot

“Wat een geduld heeft Lizanne! Onze wat eenkennige 1 jarige dochter was bang voor de camera, maar het is Lizanne gelukt om mooie foto’s te maken. Het is en mooi pakket foto’s geworden van onze 2 meiden.
Afspraak maken en verder contant verliep ook prima!”

– Marieke Kwakkel

Familieshoot

“Op een vroege, frisse (het had een beetje gevroren die nacht) zaterdagochtend verzamelden we ons bij de Waschkolk voor een familie fotoshoot door Lizanne. De zon kwam door en gaf prachtig nevelig licht. De hele sessie was ontspannen en ongedwongen. We konden aangeven wat we wilden, Lizanne gaf wat aanwijzingen wie waar en hoe moest staan voor een mooi effect. Ook stelde ze grappige vragen waarop we allemaal tegelijk moesten antwoorden hierdoor ontstonden er leuke, spontane plaatjes. We hebben een prachtige serie foto’s overgehouden aan deze fotoshoot waar we erg blij mee zijn! Complimenten, Lizanne!”

– Familie Drenth

Trouwreportage

“Wij zijn ontzettend blij dat we Storytime media gekozen hebben voor onze trouwrapportage. Vanaf het eerste contactmoment voelde we ons prettig bij Lizanne. Ze zorgt voor een professionele en ontspannen sfeer. Lizanne was tijdens de dag onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail en heeft vooral ook veel spontane momenten weten vast te leggen. We hebben prachtige foto’s ontvangen en raden haar zeker bij andere bruidsparen aan!”

– Erik en Jantine

Trouwreportage

“Lizanne heeft onze trouwdag bijzonder mooi vastgelegd! Ze heeft oog voor de variatie in perspectief en sluit aan bij de sfeer van de dag. Uit haar foto’s komen de emoties prachtig naar voren!”

– Nathan en Chantal

Trouwreportage

“Lizanne was onze fotografe op onze trouwdag en ze was Super! Ze maakt leuke spontane foto’s, stelt je op je gemak en je merkt nauwelijks dat ze er is. Wanneer we de foto’s terug kijken, beleven we de dag weer helemaal opnieuw. :)”

– Isabella en Sebastiaan

Familieshoot

“Via een vriendin bij Lizanne terecht gekomen voor een familieshoot en wat een goede keuze was dat. Vlotte communicatie en met alles denkt ze mee, van de locatie tot aan de kleding aan toe. Wij zijn superblij met de foto’s, lekker spontaan niet te geposeerd. Mochten mensen nog een goede fotografe zoeken, dan weten wij wie ze moeten hebben! Lizanne, super bedankt!”

– Familie van Boven

newbornshoot, lifestyle, newbornfotografie

Newbornshoot

“Lizanne is flexibel in contact en afspraak maken. Komt spontaan over en heeft oog voor het gehele gezin! Spontane en ongedwongen fotoshoot gehad waarin we lekker onze eigen gang konden gaan! We zijn super tevreden met de foto’s. En raden haar bij een ieder aan! Succes met je carrière, Lizanne! Komt vast goed!”

– Danny en Esther

Trouwreportage

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze bruiloft. Lizanne is zeer professioneel. Ze was de hele dag aanwezig op de bruiloft. Heeft prachtige foto’s gemaakt zonder dat wij dat door hadden. Mede dankzij Lizanne hebben wij een prachtige dag gehad.”

– Marloes en Jan

Trouwreportage

“Lizanne is heel professioneel. Ze heeft veel mooie foto’s gemaakt! Wij zijn er ontzettend blij mee!”

– Johen en Devlin

Trouwreportage

“Wij zijn super blij met onze trouwfoto’s! Bedankt daarvoor, Lizanne. Zeer professioneel en origineel. Prachtige locaties met leuke ideeën! Leuke spontane foto’s ontvangen. Alle momenten waar wij aan terugdenken heb jij vastgelegd op de foto’s. Zeker een aanrader!!!”

– Dyonne en Jarno