Schrijf een recensie

Ik hoop dat je blij bent met het eindresultaat van de fotoshoot! Ook ben ik benieuwd hoe de fotoshoot jullie is bevallen. Ik hoop van harte dat je een positieve ervaring hebt gehad. Positieve ervaringen die gedeeld kunnen worden is voor mij als fotograaf zijnde ontzettend fijn. Dit zorgt ervoor dat toekomstige klanten zich snel comfortabel voelen om mij in te huren. Dit is dan natuurlijk fijn voor iedereen die het leest, maar natuurlijk ook voor mij. Zo kan ik lekker veel mensen op de foto blijven zetten!

Schrijf een recensie

Ik hoop dat je blij bent met het eindresultaat van de fotoshoot! Ook ben ik benieuwd hoe de fotoshoot jullie is bevallen. Ik hoop van harte dat je een positieve ervaring hebt gehad. Positieve ervaringen die gedeeld kunnen worden is voor mij als fotograaf zijnde ontzettend fijn. Dit zorgt ervoor dat toekomstige klanten zich snel comfortabel voelen om mij in te huren. Dit is dan natuurlijk fijn voor iedereen die het leest, maar natuurlijk ook voor mij. Zo kan ik lekker veel mensen op de foto blijven zetten!

Het zou helemaal super zijn als je voor mij een 5 sterren review op Google achter wil laten.
> Dat kan via deze link < Hier ben ik ontzettend mee geholpen!

Weet je niet zo goed wat je moet vertellen? Hieronder een paar voorbeeld vragen:

– Wat was je angst of zorg voordat je mij inhuurde? Kwam deze angst of zorg uit?
– Wat was je favoriete gedeelte van de fotoshoot of van de foto’s?
– Als je mij zou aanraden aan je vrienden, wat zou je dan over mij zeggen?

Alvast ontzettend bedankt!

Het zou helemaal super zijn als je voor mij een 5 sterren review op Google achter wil laten.
> Dat kan via deze link < Hier ben ik ontzettend mee geholpen!

Weet je niet zo goed wat je moet vertellen? Hieronder een paar voorbeeld vragen:

– Wat was je angst of zorg voordat je mij inhuurde? Kwam deze angst of zorg uit?
– Wat was je favoriete gedeelte van de fotoshoot of van de foto’s?
– Als je mij zou aanraden aan je vrienden, wat zou je dan over mij zeggen?

Alvast ontzettend bedankt!

Heb je geen Google account, of wil je gewoon liever niet via Google een recensie achterlaten? Geen probleem! Dan kun je het formulier hieronder invullen.

  • Deze recensie kan worden gedeeld op mijn website/social media.
  •  

Heb je geen Google account, of wil je gewoon liever niet via Google een recensie achterlaten? Geen probleem! Dan kun je het formulier hieronder invullen.

  • Deze recensie kan worden gedeeld op mijn website/social media.
  •