Een fotoalbum is een prachtige manier om de mooiste en belangrijkste foto’s van jullie dag te bundelen. Dit boek moet niet zomaar een album zijn, dit moet een perfect album zijn! Jullie kunnen bij mij voor zo’n mooi album kiezen.

Wanneer jullie kiezen voor een trouwalbum, vind ik het belangrijk dat jullie aangeven welke foto’s erin mogen. Als jullie dit aan mij over willen laten mag dat ook, maar ik kan me voorstellen dat jullie zelf voorkeur hebben voor bepaalde foto’s. Het is uiteindelijk jullie album, dus jullie mogen de keuzes maken. Het album begint bij 30 pagina’s. Mochten jullie graag meer pagina’s willen, kan dit ook. Dit kost per 2 pagina’s (1 spread) €12,-.

Je kunt er ook voor kiezen om een ouderalbum bij te bestellen, dit album is kleiner dan jullie album van 30 x 30, maar heeft dezelfde opmaak en kwaliteit. Dit is een leuk & origineel cadeau om aan je ouders te geven. Zo kunnen zij zo vaak als ze willen naar jullie foto’s kijken. Vraag me naar de opties! Neem hier contact met me op.

Scroll omlaag voor meer informatie over trouwalbums & bekijk de voorbeeldfoto’s!

Kosten trouwalbum

Lay-flat
Linnen cover
30 pagina’s
30 x 30 cm

€400,-

Lay-flat trouwalbum

Lay-flat houdt in dat de pagina’s vrijwel plat tegen elkaar aan liggen. Zo krijg je niet van die vervelende bollingen of lijnen in je album. Wanneer je wel zo’n bolling hebt, kun je niet anders dan de foto’s over de twee pagina’s te verdelen, een paar links en een paar rechts. Bij dit album is dit dus niet nodig. Zoals je op deze foto kunt zien ligt het album helemaal  plat en zo kun je mooi de foto’s over het midden door laten lopen.

Dikke pagina’s 

Dit album heeft mooie, dikke pagina’s. Zo blijven de pagina’s super netjes, hoe vaak je er ook in bladert. Deze pagina’s kunnen tegen een stootje en gaan dus super lang mee! Omdat de pagina’s zo dik zijn, buigen ze ook niet om als je er in bladert, zo kun je optimaal van je foto’s genieten.

Verschillende opties

Jullie kunnen dit album helemaal naar wens maken. Je kunt kiezen uit een linnen of leren album, een bewaardoos of koffer, of dat jullie namen/datum op het album komen te staan. Ook kun je zelf de kleuren kiezen. Kortom, er zijn genoeg opties waar jullie uit kunnen kiezen om ervoor te zorgen dat jullie 100 % tevreden zijn met jullie trouwalbum!