Zwangerschapsshoot2021-03-26T16:33:10+01:00

Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Tijd om die prachtige buik vast te leggen. Tijdens de zwangerschapsshoot kun je alleen op de foto of samen met je partner. We kunnen dit natuurlijk ook afwisselen. Focus op elkaar & op die mooie buik, dan vergeten jullie vanzelf de camera en dat levert mooie spontane foto’s op.

Ik wil een zwangerschapsshoot bij je boeken!
Zwangerschapsshoot, zwangerschapsfotografie

“Wij hebben een prettige en vooral gezellige zwangerschaps- en newbornshoot gehad. Op een ontspannen manier heeft Lizanne deze bijzondere tijd voor ons vast gelegd. Ze staat open voor eigen ideeën en neemt echt de tijd voor je. Wij zijn super blij met het resultaat wat een prachtig foto’s hebben wij ontvangen!”

– Lysanne & Robbie

Ik wil een zwangerschapsshoot bij je boeken!
Ik wil meer foto’s zien!

Tijdens de zwangerschapsshoot leg ik deze bijzondere periode op een spontane en ongedwongen manier voor jullie vast. Je hoeft niet bang te zijn dat je veel moet poseren! Focus op die mooie buik of op je partner en dan krijg je hele fijne foto’s. Als je het leuk vindt, kun je ook tussendoor van outfit wisselen. Zo krijg je leuke verschillende foto’s. Je kunt ook bepaalde attributen meenemen. Denk bijvoorbeeld aan: Een echofoto, een knuffeltje of wat babykleertjes. Laat het me gerust weten als je een ander idee hebt!

De zwangerschapsshoot vindt in principe altijd buiten plaats, maar kan in overleg ook op een overdekte/binnenlocatie. Wanneer de weersverwachting voor de geplande dag slecht is, kunnen we de shoot verzetten. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met je opnemen om te overleggen. Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de zwangerschapsshoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Waar gaan we foto’s maken?

We kunnen naar buiten om foto’s te maken, maar het kan ook op een overdekte locatie of (in overleg) bij jullie thuis. Mochten jullie het niet zo snel weten, denk ik graag met jullie mee over een locatie.

Moeten we veel poseren?

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal jullie af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan & welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, vertel wat leuks en houdt elkaar lekker vast. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!

Wat doen we als het regent?

Een paar uur voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot even opschuiven of hem verplaatsen naar een binnenlocatie. Als het licht miezert, kunnen we de fotoshoot door laten gaan. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Ga naar de bovenkant